• Haberler
  • Spor
  • Recep Uçar'dan Otizm Farkındalık Etkinliğine destek

Recep Uçar'dan Otizm Farkındalık Etkinliğine destek

Selçuk Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Geleneksel Otizm Farkındalık Etkinliği, bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Recep Uçar'dan Otizm Farkındalık Etkinliğine destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Etkinliğe katılan isimler arasında Teknik Direktör Recep Uçar da yer aldı. Rektör yardımcıları, akademisyenler, otizmli bireyler ve aileleriyle birlikte üniversite kampüsünde farkındalık yürüyüşüne katılan Uçar, otizme dikkat çekmenin önemine vurgu yaptı.

Recep Uçar'dan Otizm Farkındalık Etkinliğine destek

Etkinlikte konuşan Recep Uçar, “Otizmli bireylerin yanında olmak adına bugün Selçuk Üniversitesi’ne geldik. Çocuklarımız, aileleri ve üniversite hocalarımız, gerçekleştirdiğimiz yürüyüş ile farkındalık oluşturmaya çalıştık. Güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Otizmin farkındayız ve her zaman onların yanındayız. Farklılıkları bu dünyaya çok şey katacak yeter ki farkında ve yanlarında olmayı bilelim. Daha güzel bir dünya için farkındayız, farklılıklarımızla bir aradayız.” ifadelerini kullandı.

Recep Uçar'dan Otizm Farkındalık Etkinliğine destek

Etkinliğin sonunda Uçar, çocuklara forma ve atkı hediye ederek mutluluklarına ortak oldu.

Recep Uçar'dan Otizm Farkındalık Etkinliğine destek

Hakimiyet Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme