Realme Note 60 ortaya çıktı: Peki yeni özellikleri neler? 

Realme'nin diğer serisi Note modeli tasarımı, özellikleri ve fiyatı tanıtımdan önce bilgileri ortayı çıktı. Metal çerçevesi ile fiyatıyla dikkat çeken ürün müşterilere neler sunduğuna göz atalım. 

Realme’nin diğer serisi Note modeli tasarımı, özellikleri ve fiyatı tanıtımdan önce bilgileri ortayı çıktı. Metal çerçevesi ile fiyatıyla dikkat çeken ürün müşterilere neler sunduğuna göz atalım. 


Realme telefonunun ilk serisi  Note 50 olmuştu. Note 50’den 7 ay sonra bir model daha piyasaya sürülmek üzere. Realme Note 60 adıyla satışa sunulacak olan yeni telefonun özellikleri de belli oldu. İşte yeni telefonun özellikleri… 

 Realme Note 60 ismine sahip telefon tanıtımdan önce tasarımı, özellikleri ve fiyatı tanıtımdan önce ortaya çıktı. İşte detaylar…


REALME NOTE 60 ÖZELLLİKLERİ!

Note 60 önceki modeli gibi HD+ çözünürlüğüne sahip, 6,74 inç büyüklüğünde iken 90Hz IPS LCD ekran ile sunuluyor. 
Aynı zamanda su ve toz korumasına sahip IP64 sertifikası ile sunuluyor. 

Bütçe dostu telefon rakiplerinde olmayan dikkat çeken metal çerçevesiyle piyasaya sürülüyor.

Telefonda 32MP kamera çözünürlüğüne sahip iken ön tarafta ise 5MP çözünürlük le sunuluyor. 

Unisoc T612 çipinden güç alan telefon 4GB ve 6GB RAM seçeneğine sahip ve 64/128GB depolama alanı ile sunuluyor. 

10W şarj gücü ile destekli 5000mAh pil gücüne sahip parmak izi okuyucusu ise güç tuşuna entegre, Mavi ve Siyah renk seçenekleri ile gelen Realme Note 60’ın 4/64GB varyantı Endonezya’da 90 dolar fiyat etiketi ile sunulacak. 6/128GB varyantı 103 dolar fiyat etiketiyle çıkacak.
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme