Prof. Dr. Ahmet Tarhan'ın yeni kitabı raflarda yerini aldı
Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Tarhan'ın 'Mavi Düşler Sokağı' adlı kitabı Çimke Yayınevi'nden çıktı.
Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Tarhan’ın “Mavi Düşler Sokağı” adlı kitabı Çimke Yayınevi’nden çıktı. Tarhan Hakimiyet Gazetesi sahibi Yusuf Gürbüzü ziyaret ederek imzalı kitabını hediye etti
Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Tarhan’ın “Mavi Düşler Sokağı” adlı kitabı Çimke Yayınevi’nden çıktı. Tarhan Hakimiyet gazetesi sahibi Yusuf Gürbüzü ziyaret ederek imzalı kitabını hediye etti. Kitabının önsözünde 20 yıl önce köşe yazarlığı yaptığı hakimiyet gazetesi ve sahibi Yusuf Gürbüze de yer veren Tarhan O dönemde kendisine destek veren Gürbüz’e teşekkür etti.
Kitabı hakkında bilgi veren Prof. Dr. Ahmet Tarhan Kırmızı bir otobüs, elma şekeri, mavi bisiklet, cam kenarında bekleyen bir menekşe ile herkesin hatırlamak isteyeceği anılarını akla getiren; kimi bir insana, kimi kar tanesine, kimi hacmine bakmadan uğur böceklerine cümlelerce selam eden hikâyelerin yer aldığı bir eser “Mavi Düşler Sokağı”.Eski bir çarşıya, unutulmuş bir geleneğe; hayatınızın içinden tanışık olduğunuzu düşüneceğiniz karakterlerle bir kez daha bakacak, hatırlayacağınız anılar eşliğinde kendinizi Konya’nın sokaklarında gezinirken bulacaksınız. Belki de okuyacağınız bir hikâyenin hatırına bu sokakların tecrübesini, yaşı yarım asırdan fazla olan bir ağacın gölgesini, daha önceden hiç dikkatinizi çekmemiş dükkanları, simitçi tezgahlarını ve kendinizi içinde gezinirken bulacağınız parkları yeniden seveceksiniz. Seneler evvel kaybedilen oyuncakları, çocukluğumuzun siyah beyaz televizyonunu, asla erimesin dediğiniz kardan adamı satırların arasında bulmanın keyfini yaşayacağınız eser, seçkin kitapçılarda ve online kitap satış noktalarında’ ifadelerini kullandı.
Bakmadan Geçme





