• Haberler
  • Asayiş
  • Polis uygulama noktasına araç çarptı: Yaralılar var!

Polis uygulama noktasına araç çarptı: Yaralılar var!

Mardin'in Midyat ilçesinde yaşanan olayda,  uygulama noktasına bir aracın çarptı. Kaza sonrası 6 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'sinin polis memuru olduğu öğrenildi. 

Mardin'in Midyat ilçesinde yaşanan olayda,  uygulama noktasına bir aracın çarptı. Kaza sonrası 6 kişi yaralandı. Yaralılardan 2’sinin polis memuru olduğu öğrenildi. 

AA’dan edinilen bilgilere göre, Mardin'in Midyat ilçesinde yaşanan olayda polis uygulama noktasına bir aracın çarpması sonrası kaza meydana geldi. Yaşanan kaza sonrası, 2’si polis memuru olmak üzere 6 kişi yaralandı.


YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI!

Edinilen bilgilere göre, ilçeye bağlı Yeni Mahalle Seyfettin Güneştan Caddesi'nde, polis ekiplerinin şüpheli bir aracı kontrol ettiği esnada başka bir araç kontrolden çıkarak uygulama noktasına çarptı.  
Kazada, polis memurları M.E. (31), H.Y. (32), bekçi H.A. (34) ile vatandaşlardan Ö.F.Y. (24), A.Ç. (19) ve M.S. (19) yaralandı. Olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekiplerince, yaralılar Midyat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

AA

Bakmadan Geçme