Özgürlüğü bir gün sürdü

Bursa'da bir şahıs cezaevinden çıktıktan sonra sevgilisine hediye etmek için çanta çaldı. Şahıs aynı gün yakalanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Bursa'da merkez Nilüfer ilçesi Fethiye Mahallesi'nde yaşandı. Evde tek yaşayan R.A. isimli şahıs sabah uyandığında çantasının, cüzdanının ve telefonunun yerinde olmadığını fark etti. Camlardan birinin de açık olduğunu görmesiyle birlikte R.A. durumu polise ihbar etti. İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri bölgede bulunan tüm güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Hırsızlık Büro dedektifleri şüphelinin, 4 ay önce yine aynı mahallede başka bir hırsızlığa karışarak cezaevine girip tahliye olan, 35 suç kaydı bulunan 31 yaşındaki Ö.G. (31) olduğunu belirledi.

SEVGİLİSİNE HEDİYE ETMİŞ

Ekipler, Ö.G.'yi yakalamak için yaptığı çalışmalar sonucunda şahısın Akpınar Mahallesi'nde bulunan sevgilisinin yanına gittiğini öğrendi. Sevgilisinin evine operasyon düzenleyen polis, Ö.G.'yi kıskıvrak yakalayıp gözaltına aldı. Şahsın çaldığı çantayı sevgilisine hediye ettiğini söylediği öğrenildi. Çaldığı 25 bin TL değerindeki diğer eşyalar ise polis ekipleri tarafından el konularak sahibine teslim edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen hırsız, işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece bir kez daha tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bakmadan Geçme