• Haberler
  • Konya
  • Özel gereksinimli öğrencilere 'Mutlu Çarşamba' etkinliği

Özel gereksinimli öğrencilere 'Mutlu Çarşamba' etkinliği

Seydişehir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Seydişehir İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliği ile özel gereksinimli bireylere yönelik düzenlenen 'mutlu çarşamba' etkinliği düzenlendi.

Özel gereksinimli öğrencilere 'Mutlu Çarşamba' etkinliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özel gereksinimli bireyler için başlatılan “Mutlu Çarşamba” projesi kapsamında Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü antrenörleri tarafından sportif etkinlikler yapıldı.

İlçe genelinde farkındalık oluşturulması adına başlatılan çalışmada Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Atatürk Spor Salonunda özel gereksinimli bireylerin sportif etkinliklerine destek verdi.

Başkan Ustaoğlu; “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen proje özel gereksinimli kardeşlerimizin sporla buluşmalarını sağlayarak onların hayatlarına olumlu bir etki bırakmak adına güzel bir proje.Sporun birleştirici gücünü kullanarak, bu kardeşlerimizi toplumla daha iç içe hale getirmek adına çok güzel uygulama. Bugün burada onların mutluluğuna, heyecanına ortak olmak, onların yaşamlarında önemli bir etki bırakacağına inanıyorum.

Özel gereksinimli öğrencilere 'Mutlu Çarşamba' etkinliği

Seydişehir Belediyesi olarak biz de bu konuda her zaman üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız. Tüm özel sporcularımızı ve bireylerimizi aileleriyle birlikte bu etkinliklere katılmaya davet ediyorum. Projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim“ ifadelerini kullandı.

Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen “Mutlu Çarşamba” etkinliğinde, Sosyal Hizmetler Merkezi ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerde özel gereksinimli öğrenciler, mutlu bir gün geçirdiler.

Bakmadan Geçme