• Haberler
  • Spor
  • Oscar Hiljemark: İyi bir takıma karşı oynadık

Oscar Hiljemark: İyi bir takıma karşı oynadık

UEFA Avrupa Ligi üçüncü haftasında Elfsborg, deplasmanda Galatasaray'a yenildi. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Elfsborg Teknik Direktörü Oscar Hiljemark açıklamalarda bulundu.

Elfsborg, UEFA Avrupa Ligi üçüncü haftasında deplasmanda Galatasaray’a 4-3 yenildi. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Elfsborg Teknik Direktörü Oscar Hiljemark, Galatasaray’ı tebrik ettiğini söyledi.

Elfsborg Teknik Direktörü Oscar Hiljemark,Maçın özel bir an olduğunu belirterek, "Böyle kalabalık bir taraftar içerisinde iyi çıkış yapmayı başardık, özellikle ikinci yarıda. Dünya çapında bir takım olduğunu gördük Galatasaray’ın. Biz yine de iyi iş çıkardık. Bazı pozisyonlarda onlara müsaade etmedik” diye konuştu.

Agresif bir maç olduğuna vurgu yapan Hiljemark, “Biz Galatasaray’a hata yaptırmaya çalıştık. İyi iş çıkarmaya çalıştık. Top çalmayı başardık. İyi bir takma karşı oynadık böyle bir statta” dedi.

“Devre arasında motivasyon konuşması yaptık”


Teknik adam, karşılaşmanın ikinci yarısına taktik değiştirerek çıktıklarını dile getirerek, sözlerini şöyle noktaladı: 

 “Galatasaray birinci ve ikinci yarıda aşağı yukarı aynı oynadı. Biz ikinci yarıya taktik değiştirerek girdik. Devre arasında motivasyon konuşması yaptık. Bu da daha iyi oyun sergilememizi sağladı. Hem defansif hem de ofansif anlamda iyi oyun sergilediğimizi düşünüyorum” 
 

Bakmadan Geçme