• Haberler
  • Spor
  • Oryantiring Federasyonu'nda Umut Başoğlu Dönemi İçin İlk Adım

Oryantiring Federasyonu'nda Umut Başoğlu Dönemi İçin İlk Adım

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkan Adayı Doç. Dr. Umut Başoğlu'nun adaylık lansmanı hafta sonu Bursa'da yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Başkan adayı Doç. Dr. Umut Başoğlu hedeflerini ve programını anlattığı toplantıda aynı zamanda yönetim kurulu üyelerini de tanıttı. Toplantıya farklı illerden kulüp temsilcileri katılırken, adaylık lansmanı canlı yayın ile de takip edildi.

Türkiye Oryantiring Merkezleri kuracaklarını belirten başkan adayı, bu merkezlerde altyapıdan sporcuların yetiştirilmesini sağlayacak ve bu hamle ile Türk sporcuların uluslararası şampiyonalara başarı kazanacaklarını bildirdi.

Oryantiring branşının tanıtımına da büyük katkı verecek bu merkezlerin öncelikli olarak büyükşehirlerde ve ardından tüm ülkeye yayacak altyapı oluşturduklarını anlatan Başoğlu’nun bu hedefi kulüp temsilcilerinden büyük bir destek aldı.

2012-2016 ve 2021-2024 dönemlerinde Türkiye Oryantiring Federasyonu başkanı olarak görev yapan Prof. Dr. Tekin Çolakoğlu desteklerini ilettiği konuşmasında Başoğlu’na başarılar diledi.

Oryantiring Federasyonu'nda Umut Başoğlu Dönemi İçin İlk Adım

Başoğlu’nun yönetim kurulu listesinde yer alacak Abdullah Özdemir ve Zeynep Özege’de kulüplerin sorularına yanıtlar verdi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme