Önce evi sonra marketi soydu, kameralara yansıdı!

Bursa'da bir şüpheli önce girdiği evi daha sonra marketi soydu. Kasiyerin olmadığını görünce kasadan cep telefonunu çalıp kayıplara karıştı.  O anlar kameraya saniye saniye kaydedildi.

Bursa’da meydana gelen olayda girdiği evden 10 bin lira çaldıktan sonra markette yöneldi. Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince kameralardan kimliği tespit edilen şüpheli yakalanırken, hırsızlık anları güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesi'nde bir eve girip 10 bin lira çalan şüpheli buradan çıktıktan sonra, Emirsultan Mahallesi'nde bir markete müşteri gibi girdi. 

Önce evi sonra marketi soydu, kameralara yansıdı!

Şadi A. (30) içerde bir süre gezindikten sonra kasadaki çalışanın olmadığını fark etti. Etrafı kolaçan eden şüpheli hızlı hareketlerle kasadan telefonu alarak kayıplara karıştı. 

Çalışan, Parasına el konulduğunu ve telefonunun kaybolduğunu öğrenince durumu polise bildirdi. Bursa  Asayiş Şube Müdürlüğü ve Hırsızlıklarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şüphelinin takibine başladı.

Önce evi sonra marketi soydu, kameralara yansıdı!

Ekipler, çok sayıda güvenlik kamerasını inceleyerek tespit ettikleri şüpheliyi, takip ederek yakaladı. Tutuklanan şüphelinin 12 farklı suçtan sabıka kaydının olduğu biliniyor.

Öte yandan adliyeye çıkarılan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi
 

Bakmadan Geçme