Oltalar hazırlansın festival başlıyor...

Seydişehir Belediyesi ile Seydişehir Amatör ve Sportif Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği (SAOBDER) işbirliğiyle Seydişehir'de Olta Balıkçılığı Festivalinin 2'cisi bu yıl 27 ve 28 Temmuz'da düzenlenecek.

Oltalar hazırlansın festival başlıyor...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydişehir'de Kuğulu Tabiat Parkı 3. gölette 27- 28 Temmuz tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek festivalde, Türkiye’nin dört bir yanından gelecek olan olta balıkçılığı tutkunun yanı sıra yurt dışından da birçok yarışmacı katılacak. 

Oltalar hazırlnasın festival başlıyor...

Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan alınan izinler doğrultusunda yapılacak olan festivalde amatör ve sportif olta balıkçılığı tutkunları, ilk gün akşam suyunda, ikinci gün ise sabah suyunda oltalarını göle atacak. 

Oltalar hazırlnasın festival başlıyor...

16 yaş ve üzeri olta balıkçılığına gönül veren sporcuların katılacağı yarışmaya tüm sporseverleri davet eden Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, “olta balıkçılığı festivali, hem ilçemizin tanıtımına hem de Kuğulu Tabiat Parkımızın tanıtımına olanak sağlayarak ilçemizdeki turizm potansiyelini ortaya çıkaran bir etkinliğimiz. Bu yıl ikincisini gerçekleştireceğimiz festivalimizi, 27-28 Temmuz tarihleri arasında düzenleyeceğiz. Kayıtlı sporcuların yarışacağı yarışmamızın ilanına bayramdan sonra çıkacağız. Festivalimize tüm sporcularımızı davet ediyorum” diye konuştu. 

Oltalar hazırlnasın festival başlıyor...

Bakmadan Geçme