Okan Buruk: 'Türkiye'de bir ilk'

Trendyol Süper Lig'in 38'inci ve son haftasında Galatasaray, deplasmanda mücadele ettiği Konyaspor'u 3-1 yenerek 102 puanla şampiyon oldu. Maçın ardından Galatasaray kafilesi, Konya Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla İstanbul Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne geldi. Havalimanı çıkışında Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Zorlu bir sezonu geride bıraktıklarını dile getirerek, “Biraz yorgunuz ama mutluyuz. Çok önemli bir maç kazandık. Üst üste ikinci şampiyonluğumuz. Rekorlar kırarak şampiyon olduk. 102 puanla şampiyonluğu yaşadık. Türkiye’de bir ilk. Çok uzun bir süre, 11 ay emek verdik. Hem ligde hem Avrupa’da önemli bir seneydi bizim için" dedi.

Oyuncularına teşekkür eden Buruk, "Başkanımız ve yönetim kurulumuz bize çok destek verdi. Oyuncularımız saha içerisinde ellerinden geleni yaptılar. Çok önemli bir başarı, rekorlar kırdılar. 17 maçlık rekor, bir çok rekoru kırdılar. Gol kralı Icardi. Onu da tebrik etmek istiyorum. O da çok önemliydi” ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme