• Haberler
  • Konya
  • NEÜ'den Hakimiyet Gazetesi'ne ziyaret: Kurumsal İletişim'de nöbet değişimi

NEÜ'den Hakimiyet Gazetesi'ne ziyaret: Kurumsal İletişim'de nöbet değişimi

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Öğretim Görevlisi Engin Bozacı, Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü görevini Arif Çelik'e devretti. Yeni görevlendirmeden sonra, Bozacı, Çelik ve Kurumsal İletişim Personeli Mehmet Günnar, Hakimiyet Gazetesi'ni ziyaret etti. İşte ziyaretin detayları...

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Kurumsal İletişim Koordinatörüğü'nde görev değişikliği gerçekleşti.

NEÜ Öğretim Görevlisi ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Engin Bozacı, yürttüğü görevi Kurumsal İletişim Koordinatör Yardımcısı Arif Çelik'e devretti.

Devir teslimin ardından, Engin Bozacı, Arif Çelik ve Kurumsal İletişim Personeli Mehmet Günnar, Hakimiyet Gazetesi'ni ziyaret ederek üniversitenin kurumsal iletişim faaliyetleri ve gelecek planları hakkında bilgilendirme yaptı.

NEÜ'den Hakimiyet Gazetesi'ne ziyaret: Kurumsal İletişim'de bayrak değişimi

HEDEFİMİZ DAHA İLERİ

Yeni Kurumsal İletişim Koordinatörü Arif Çelik, üniversitenin dış dünyayla güçlü bağlar kurma misyonunu daha da ileriye taşımayı hedeflediklerini belirtti.

Ziyaret sırasında ileriye dönük projeler arasında üniversitenin tanıtım faaliyetlerini genişletme, öğrenci ve akademisyenlerle daha güçlü iletişim kurma hedefleri vurgulandı.

Ayrıca, NEÜ'nün kamuoyuyla olan ilişkilerini daha da güçlendirecek projeler üzerinde çalıştıklarını dile getirdiler.

Hakimiyet Gazetesi ise üniversitenin yenilikçi iletişim strajilerini yakından takip ettiklerini ve bu süreçte basın olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek görüşmeyi sonlandırdı.

 

Bakmadan Geçme