• Haberler
  • Asayiş
  • Narkoçelik-18 operasyonu sonucunda 1 ton uyuşturucu ele geçirildi

Narkoçelik-18 operasyonu sonucunda 1 ton uyuşturucu ele geçirildi

17 ilde zehir tacirlerine yönelik 'Narkoçelik-18' operasyonu gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında 272 uyuşturucu satıcısının yakalanırken, 1 ton 57 kilogram uyuşturucu madde ve 16 milyon 218 bin uyuşturucu hap ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, zehir tacirlerine yönelik 17 ilde ‘Narkoçelik-18’ operasyonu gerçekleştirildi. Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin yaptığı açıklamada, operasyonun Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, Adana, Antalya, Aydın, Ağrı, İstanbul, Diyarbakır, Edirne, Nevşehir, Çankırı, İzmir, Osmaniye, Hatay, Çanakkale, Bingöl, Elazığ, Erzincan ve Tokat il jandarma komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirildiğini ifade etti.  

Operasyonda 210 ekip ve 865 jandarma personeli görev aldı. Operasyon kapsamında 1 ton 57 kilogram uyuşturucu madde ve 16 milyon 218 bin uyuşturucu hap ele geçirilirken 272 uyuşturcu satıcısı gözaltına alındı.  

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz." Ifadelerine yer verdi.  

AA

Bakmadan Geçme