• Haberler
  • Spor
  • Montella'dan Konyaspor'lu Umut Nayir hakkında açıklamalar

Montella'dan Konyaspor'lu Umut Nayir hakkında açıklamalar

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, İtalya'nın Türkiye Büyükelçiliğinin düzenlediği 'MeeTürkItaly' toplantısında, Konyaspor'da forma giyen oyuncusu Umut Nayir hakkında açıklamalarda bulundu.

Montella'dan Konyaspor'lu Umut Nayir hakkında açıklamalar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, İzlanda maçında Umut Nayir'e forvette verdiği görev hakkında konuştu.

Montella, Bütün futbolcuların gole gidebilen futbolcular olduğunu belirterek, "Milli takımın gücü bu farklılıktan geliyor. Bu kez Umut Nayir aday kadrodaydı. Bu sene Umut ligde bütün maçlarda oynadı, o yüzden aday kadromuzda yer aldı." ifadelerini kullandı.

Oynanan tüm maçlarda rakibe göre oynadıklarını aktaran teknik adam,"İhtiyacımız olduğunu düşündüğümüz, milli takımımıza katkıda bulunacak futbolcuları her zaman aday kadromuza alıyoruz. Şunu unutmamak gerek, Umut Nayir geçen sezon hiç oynamamıştı, Cenk Tosun bir tık daha fazla oynadı, o da az oynayan futbolcular arasındaydı ama Avrupa Şampiyonası'nda bize katkıda bulunacağını düşünüyorduk ki öyle oldu. Avrupa Şampiyonası'nda çok önemli bir performans verdi, bu sezon ise oynamıyor. Bizim kapılarımız her zaman bütün futbolcularımıza açık." diyerek sözlerini noktaladı. 

Bakmadan Geçme