• Haberler
  • Konya
  • META Eğitim Programı başarıyla gerçekleşti

META Eğitim Programı başarıyla gerçekleşti

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Devlet Kurumları ve Kar Amacı Gütmeyen Kuruluşlar için META Kaynak Merkezi Eğitim Programı' başarıyla gerçekleşti

27 Haziran Perşembe günü, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Taş Bina Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen META Eğitim Programı, büyük ilgi gördü. Facebook - Meta Türkiye Kamu Ortaklıkları Müdürü Burak Karagöl'ün katılımıyla düzenlenen etkinlik, kamu kurumları ve kar amacı gütmeyen kuruluşların sosyal medya yöneticilerini bir araya getirdi.

META Eğitim Programı başarıyla gerçekleşti

Eğitimde, katılımcılar için son derece önemli olan çeşitli konular işlendi. Bunlar arasında sosyal medya kullanımı stratejileri, sağlık haber üretimi ve medya ilişkileri yönetimi, sosyal medyada dil kullanımı ve üslup, bilgi notu ve basın bülteni hazırlama süreçleri, video ve görsel kullanımı ile sosyal medya hesap güvenliği gibi konular öne çıktı.

META Eğitim Programı başarıyla gerçekleşti

Katılımcılar, eğitimden son derece memnun kaldıklarını belirtti. Özellikle eğitimin içeriğinin zenginliği ve pratik bilgilerin aktarılması, katılımcıların beklentilerini karşıladı. Etkinlik, sosyal medya yöneticilerine ve kurumlarına büyük fayda sağladı ve günlük işlerinde uygulayacakları yeni stratejiler geliştirmelerine olanak tanıdı.

Sosyal medya yöneticileri, yeni kazanılan bilgi ve tecrübeleriyle kurumlarının iletişim stratejilerine katkı sağlayacaklarını belirttiler.

 

Özel Haber

Bakmadan Geçme