• Haberler
  • Asayiş
  • Mersin ve Diyarbakır'da PKK/KCK Operasyonunda 5 Şüpheli Gözaltına Alındı

Mersin ve Diyarbakır'da PKK/KCK Operasyonunda 5 Şüpheli Gözaltına Alındı

Güvenlik güçleri eş zamanlı operasyonlarla terör örgütüne darbe vurdu.

Mersin ve Diyarbakır'da PKK/KCK Operasyonunda 5 Şüpheli Gözaltına Alındı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mersin ve Diyarbakır'da güvenlik güçleri, PKK/KCK terör örgütüne yönelik gerçekleştirdikleri eş zamanlı operasyonlarda 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyonlar, terör örgütünün bölgedeki faaliyetlerine yönelik devam eden kararlı mücadelenin bir parçası olarak gerçekleştirildi.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan açıklamaya göre, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik istihbari çalışmalar neticesinde Mersin merkezli olarak planlanan operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, örgütsel dokümanlar ve dijital materyaller ele geçirildi.

Mersin ve Diyarbakır'da PKK/KCK Operasyonunda 5 Şüpheli Gözaltına Alındı

Aynı anda Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri de terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyon düzenledi. Diyarbakır'ın merkez ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonda da 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramalarda, örgütsel bağlantılara işaret eden belgeler ele geçirildiği bildirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ederken, operasyonların terör örgütü PKK/KCK'nın bölgedeki varlığına yönelik güvenlik güçlerinin kararlı mücadelesinin bir göstergesi olduğu vurgulandı.

 

Bakmadan Geçme