Meram'da çifte bayram!

Meram Belediyesporlu kick boksçular ilçeye çifte bayram yaşattı. Macaristan'da gerçekleştirilen Wako Kick Boks Dünya Kupası'nda Türkiye'yi temsil eden Sabriye Gür aldığı Dünya Şampiyonluğu ile milli gururumuz olurken Emircan Abdullah Beserek de dünya üçüncüsü olarak önemli bir başarının altına imza attı.

Meram'da çifte bayram!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

12-16 Haziran tarihleri arasında Macaristan’da gerçekleştirilen Wako Kick Boks Dünya Kupası'ndan gelen haber, Meram'a çifte bayram yaşattı. Wako Kick Boks Dünya Kupası’nda Türkiye’yi temsil eden Meram  Belediyesporlu Sabriye Gür, Full Contack 70 kilogram da Dünya Şampiyonu olarak milli gururumuz oldu.

Başkan Kavuş; "Kulübümüz Dünya markası olma yolunda hızla ilerliyor"

Şampiyonaya 67 kg'da ay-yıldızlı formayı terleten Emircan Abdullah Beserek ise  K-1 kategorisinde dünya üçüncüsü olmayı başardı. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, milli takımın tek altın altın madalyasını kazanma başarısı gösteren Meram Belediyesporlu Sabriye Gür ile 6 bronzdan birini kazanan Emircan Abdullah Beserek'e teşekkür etti. Meram'a gurur yaşatan her iki sporcu ile birlikte antrenörlerini ve ailelerini de tebrik eden Başkan Kavuş, açıklamasında şu görüşlere yer verdi; "Meram Belediyespor Kulübümüz  ilçemizin ve şehrimizin en değerli markalarından biri olduğunu artık iyiden iyiye tescillemiştir. İsmimiz ülke sınırlarını aştı. Dünya çapında bir kulüp olma yolunda hızla ilerlemektedir. Bunun son örneğinde de kick boksçularımız Sabriye Gür ve Emircan Abdullah Beserek aldıkları madalyalarla gururumuz oldular. Özellikle Sabriye Gür kızımız, şampiyonada alınan tek altın madalyanın sahibi olarak milli gururumuz olmuş, adını altın harflerle spor tarihimize yazdırmıştır. Bizlere bu büyük gururu yaşatan her iki sporcumuzu da canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum."

Bakmadan Geçme