• Haberler
  • Güncel
  • Meram Belediyespor Kick Boksçuları madalya olup yağdı

Meram Belediyespor Kick Boksçuları madalya olup yağdı

Meram Belediyespor Kulübü Kick Boksçuları, 1-9 Temmuz 2024 tarihleri arasında Karatay Kongre ve Spor Merkezi'nde yapılan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'nda adeta madalya olup yağdılar. Kulüp sporcuları şampiyonada üç şampiyonluk, üç ikincilik ve beş üçüncülük kazanarak tarihi bir başarı elde ettiler.

Meram Belediyespor Kick Boksçuları madalya olup yağdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meram Belediyespor Kick Boks Takımı, 1-9 Temmuz 2024 tarihleri arasında Karatay Kongre ve Spor Merkezi' nde yapılan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası’nda adeta madalya şov yaptılar. Büyükler, Gençler, Yıldızlar, Minikler kategorilerinde gerçekleştirilen turnuvada kulüp sporcuları üç birincilik, üç ikincilik ve beş üçüncülük kazandı.

Meram Belediyespor Kick Boksçuları madalya olup yağdı

KULÜP SPORCULARI TOPLAM 11 MADALYA KAZANDI

Turnuvada madalya kazanan sporcular ve dereceleri ise şöyle; 36 Kg’da M.Emin Kürklü, 67 Kg K1 kategorisinde Emircan Abdullah Beserek ve 70 Kg’da Sabriye Gür şampiyon olurken 18 Kg’da M.Nebi Recep Şanlı, 60 Kg’da Ayşe Ebrar Aygün, 86 Kg’da Batuhan Pekmezci ise ikinciliği göğüsledi. 18 Kg’da Mahir Atalay, 21 Kg’da O.Batur Oğuz, 21 Kg’da Begüm Uysal, 56 Kg’da Nuran Nisa Nur Demirok ve 81 Kg’da Kazım Mert Dereli ise üçüncü olarak bronz madalya kazandılar. 3 altın, 3 gümüş, 5 bronz ile turnuvayı tamamlayan Meram Belediyespor Kick Boks Takımı sporcularından Sabriye Gür Yunanistan’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’na, Emircan Abdullah Beserek ve Batuhan Pekmezci ise ülkemizi temsil etmek üzere Macaristan’da yapılacak Dünya Şampiyonası’na katılmaya hakkı kazandılar.

Meram Belediyespor Kick Boksçuları madalya olup yağdı

BAŞKAN KAVUŞ; “PIRIL PIRIL GENÇLERİMİZLE BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası’nda da büyük başarılar elde eden kulüp sporcularını, antrenörlerini ve kulüp yöneticilerini tebrik etti. Sporcuların aldıkları başarının yanında milli takıma seçilip ay-yıldızlı formayı taşıyacak olmalarının da kendileri için büyük gurur kaynağı olduğuna vurgu yapan Başkan Kavuş, “Biz sporcularımızın başarılarını takip ederken bile yorulduk ama onlar özveriyle çalışmaktan, turnuvadan turnuvaya koşmaktan ve şampiyonluktan yorulmadılar. Her birini gözlerinden öpüyor,  Cenab-ı Hakk’tan başarılarının artarak devam etmesini niyaz ediyorum. Onlara daha büyük başarılar, bizlere de daha büyük gururlar nasip etsin. Pırıl, pırıl gençlerimizle ilerleyen zamanda çok daha büyük başarılarda buluşacağımızdan hiçbir şüphem yok. Biz o güne kadar yanlarında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.     

Bakmadan Geçme