• Haberler
  • Güncel
  • Malatya'da korkutan deprem: Yerel kaynaklar Hakimiyet'e konuştu!

Malatya'da korkutan deprem: Yerel kaynaklar Hakimiyet'e konuştu!

Malatya'da saat 10.46'da 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Şiddetiyle korkutan deprem sonrası Hakimiyet.com'a açıklama yapan yerel kaynaklar, saha çalışmalarının devam ettiği ve şu ana kadar olumsuz bir ihbarın olmadığını belirtti. 

Malatya’nın Kale ilçesi, 5,9 şiddetinde sarsıldı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinden paylaşılan bilgilere göre, saat 10.46'da, merkez üssü Kale ilçesinde 5,9 şiddetinde bir depremin meydana geldiği aktarıldı. Ayrıca 5,9 şiddetindeki depremin 10,07 kilometre derinlikte oluştuğu belirtildi.

Korkutan deprem sonrası ildeki son gelişmeleri, yerel kaynaklardan dinledik. Depremden sonra AFET başta olmak üzere tüm ekiplerin seferber olduğu ve sahada denetim çalışmalarına başlandığını bildiren yerel kaynaklar, il genelinde şu ana kadar olumsuz bir ihbarın olmadığını bildirdi. 

Malatya'da korkutan deprem: Yerel kaynaklar Hakimiyet'e konuştu!
EKİPLER TEYAKKUZDA!

Depremin merkez üssü olan  Kale ilçesinde şiddetli sarsıntının olduğunu belirten yerel kaynaklar, sarsıntıyla birlikte birçok vatandaşın toplanma ve güvenlikli alanlara akın ettiğini söyledi. Depremle birlikte, AFAD başta olmak üzere Valilik ve Belediye ekiplerinin sahada denetimde bulunduklarını ifade eden yerel kaynaklar, ekiplerin olası olumsuz bir duruma karşı teyakkuzda olduğunu aktardı. 

Not: Manşetteki fotoğraf simge olarak bırakılmıştır. Bugün meydana gelen depremle bir ilgisi yoktur.
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme