MAKTEK Avrasya 2022 de TFON Makine'ye büyük ilgi

MAKTEK Avrasya 2022 de TFON Makine'ye büyük ilgi

MAKTEK Avrasya 2022 de TFON Makine'ye büyük ilgi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fuarla ilgili yazılı bir açıklama yapan Genel Müdür Ahmet Yavuz Güngör, ‘2019 yılında kurduğumuz Tfon Makine başta çelik merkezleri, otomotiv ve otomotiv yedek parça üreticileri, beyaz eşya, havlupan, iş makinalarıve metal mobilya üreticileri olmak üzere çeşitli sektörler için makineler üretmektedir. Tfon Makinede yerli ve milli üretimimiz ile ekonomimize katkıda bulunurken dünya markası olma yolunda da emin adımlarla büyümeye devam ediyoruz.  Başlangıç noktamız olan TFON SURFACER Çapak Alma ve Kenar Yuvarlama Makinemiz, Telefoncular Metal firmamızda aktif olarak kullanıldıktan sonra sektörün hizmetine sunulmuştur. Makinelerimizin dünya ve Türkiye standartlarına uygunluğunu yerli üretim ve CE belgelerini alarak tescillemiş bulunuyoruz.

Avrasya’nın en büyük makine sektörü buluşması olan MAKTEK Avrasya 2022 Fuarı’nda Manuel Çapak alma ve Gerilim giderme makinelerimizin sağladığı avantajı ve verimlilik konusundaki katma değerleri ziyaretçilerimiz tarafından büyük ilgi görmüştür. Bu ilginin güzel bağlantılara ve yeni projelere dönüşmesi hem müşterilerimizi hem de bizleri mutlu etmektedir. Yerli ve milli üretim olan makinelerimize yurt içi ve yurtdışından aldığımız çok fazla talepten dolayı en kısa zamanda yeni yatırımlar ve istihdam alanları için çalışmalarımız başlamıştır. En kısa zamanda yurt içi ve dışında vereceğimiz bayiliklerle tedarikçilerimize daha hızlı hizmet vermeye başlayacağız.

Tfon ailesi olarak dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerimizin makinelerimize gösterdikleri yoğun ilgiden oldukça memnunuz. Her zaman en iyisini yapmak olan vizyonumuzla koştuğumuz başarının mutlaklığı kaçınılmaz. Bu başarma hikayesine tanıklık etmek, farkımızı ve kalitemizi görmek isteyen herkesi standımıza bekliyoruz’ dedi

 

Bakmadan Geçme