Kuyumcuya silahlı saldırı

Antalya'da bir kuyumcuya silahlı saldırı düzenlendi. Olayda bir kişi kasığından yaralandı.

Olay Antalya'nın Kepez ilçesi Teomanpaşa Mahallesindeki bir kuyumcuda yaşandı. İddiaya göre, kuyumcuya gelen M.Ç. ve T.Ç. isimli şahıslarla işletme sahipleri arasında tartışma yaşandı. Kuyumcudan çıkıp 07 ATG 059 plakalı araca binen iki kişi işletmenin arka sokağına geldi. Bir süre otomobilde bekleyen M.Ç. ve T.Ç burada önce yanlarındaki tabanca ile birkaç el havaya ateş açtı. Silah sesini duyup gelen H.Ç., kurşunların hedefi oldu.

Rastgele ateş açan saldırganlar kurşunların bitmesiyle olay yerinden kaçmaya çalıştı. Fakat şahıslar kuyumcuda görevli diğer çalışanlar tarafından durdurularak araçtan indirildi. Olayın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çalışanlar tarafından darp edilen saldırganlar, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kurtarıldı. Kasığından yaralanan H.Ç., olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince ilk müdahalesinin ardından Kepez Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İki saldırgan ise gözaltına alındı. Olay Yeri İnceleme ekiplerince bölgede yapılan çalışma sonucu 14 adet boş kovan bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan, olay anı anbean bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kuyumcunun bulunduğu binanın arka sokağına hafif ticari araçla gelen şahıslardan birinin önce işletme istikametine, daha sonra işletmeden çıkarak kendilerine doğru gelen bir kişiye ateş açması görüldü. Kamera kaydında, şüphelilerin olaydan sonra araçla uzaklaşmak isterken işletmeden gelen diğer çalışanlarca darp edildiği anlar ile polis ekiplerinin olay yerine gelerek yakalandıkları anlar kayda alındı.

Bakmadan Geçme