KSO'dan dijital dönüşüm hamlesi

Konya Sanayi Odası (KSO), yeni bir projeye imza attı. Proje kapsamında 2 binden fazla tüm üye sanayicisine ücretsiz olarak Dijital Olgunluk Analizi yapılacak.

Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen, dijital dönüşümün, işletmelerin rekabet güçlerini artırmak için olmazsa olmaz haline geldiğine ilişkin açıklamada bulundu. Büyükeğen, Konya Sanayi Odası’nın bu süre zarfında üyelerinin yanında olmayı sürdüreceğini belirtti. Oda olarak tüm üyelerine ücretsiz şekilde yapacakları Dijital Olgunluk Analizi ile hakkında bilgi veren Başkan Mustafa Büyükeğen, “Firmalarımız teknoloji, kültür, üretim, yönetim, verimlilik ve rekabet olmak üzere 6 başlıkta incelenecek. Firmalarımızın bu başlıktaki sorulara vereceği cevaplara göre dijital olgunluk puanları belirlenecek. Alınan puanlara göre de, bir yol haritası oluşturacağız. Eksik yönlerin iyileştirilmesi ile ilgili yönlendirmeler yapacağız. Böylece hem firmalarımızın dijital dönüşmelerine destek vermiş olacağız hem de işletmelerimizin verimliliklerini de artırmış olacağız” şeklinde konuştu.

Konya Sanayi Odası’nın tüm üyelerini sunulan hizmetten yararlanmaya davet eden Başkan Büyükeğen, “Üyelerimiz odamızın web sitesi www.kso.org.tr adresindeki formu doldurarak süreci başlatabilirler” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme