KOSKİ'den vana operasyonları

Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, su kesintilerini en aza indirerek altyapı sistemini güçlendirme hedefiyle çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, Konevi Mahallesi'nde bulunan Muhlis Koner, Feritpaşa ve Millet caddelerinde aynı anda üç farklı noktada vana değişim operasyonu gerçekleştirildi.

KOSKİ'den vana operasyonları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, şehir genelinde su altyapısının güvenliğini artırmak ve kesintileri en aza indirmek için kapsamlı yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Şehrin farklı bölgelerinde sürdürülen vana operasyonlarıyla özellikle eskiyen su şebeke sistemlerinin modernizasyonu ve gelecek yıllarda oluşabilecek altyapı sorunlarının önlenmesini hedefleyen KOSKİ, Konevi Mahallesi'nde yer alan Muhlis Koner, Feritpaşa ve Millet caddelerinde eş zamanlı vana değişimi gerçekleştirdi. Üç farklı noktada aynı anda yapılan çalışmalar kapsamında, ekonomik ömrünü tamamlayan vanalar daha güvenilir ve dayanıklı yeni vanalarla değiştirildi.

KOSKİ'den vana operasyonları

ESKİYEN VANALAR YENİLERİYLE DEĞİŞTİRİLDİ
Toplamda 7 adet vananın yenilendiği çalışmalar kapsamında, 1 adet 300 milimetre, 2 adet 200 milimetre, 1 adet 150 milimetre, 2 adet 80 milimetre ve 1 adet 65 milimetre çapında eski vanalar yenileriyle değiştirildi. Bu değişim, su şebekesinin daha verimli çalışmasını sağlayarak, bölgede su kesintisi riskinin azaltmasına katkı sağladı.

KOSKİ'den vana operasyonlarıGENİŞ EKİP VE YOĞUN ÇALIŞMA
Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, 26 personelin görev aldığı bu operasyonu 5 ekip halinde yaklaşık 8 saat süren yoğun bir çalışmayla tamamladı. Çalışmalar sırasında, en az kesinti ve rahatsızlık oluşturmamak adına operasyonun hızlı ve düzenli bir şekilde yürütülmesine özen gösterildi.

KOSKİ'den vana operasyonlarıKAPSAMLI ALTYAPI PROJELERİ DEVAM EDİYOR
Konya genelinde başlatılan bu altyapı yenileme projeleri, sadece kısa vadeli değil, uzun vadeli çözümler üretmeyi de hedefliyor. KOSKİ’nin şehir genelinde yürüttüğü altyapı yenileme çalışmaları, su şebekesinde oluşabilecek her türlü sorunu önleyerek, daha sağlıklı ve sürdürülebilir bir sistem oluşturmayı amaçlıyor.

Bakmadan Geçme