Korkmaz Güven Tazeledi

Konya Genç İş İnsanları Derneği 2. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste halinde girilen genel kurulda Gülvezir Korkmaz oybirliği ile yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Korkmaz Güven Tazeledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan KONYAGİAD Başkanı Gülvezir Korkmaz, şehrin ekonomik hayatına yön veren seçkin üyelerinin sayısının 3 yıl gibi kısa bir sürede 200’ün üzerine çıktığını açıkladı. Korkmaz ''İnşallah büyümemizi ve gelişmemizi önümüzdeki süreçte daha da hızlı bir şekilde sürdüreceğiz. Konyalı genç sanayici ve iş insanlarına derneğimize karşı teveccühlerinden dolayı bir kez daha çok teşekkür ediyorum.'' dedi.

Yerli ve milli kalkınma hamlesine verdiği güçlü desteğin yanı sıra vatan ve bayrak hassasiyetiyle KONYAGİAD’ın saffının her zaman devletin ve milletin yanı olduğunu ifade eden Korkmaz, şöyle devam etti:

''Ülkemizin kutlu yürüyüşünü durdurmak için akla gelebilecek her türlü kirli ve alçak kampanya ve tezgahlara karşı daima uyanık olan KONYAGİAD’ın üyeleri büyük ve güçlü Türkiye’nin geleceği için sorumluluklarının farkında olarak çalışmaya ve üretmeye devam etmektedir. Bu açıdan ülkemizin yatırım, istihdam, üretim ve ihracat mücadelesine en büyük destek verilmektedir. KONYAGİAD’dan yükselen ses bu büyük ve güçlü Türkiye’nin habercisidir.''

KONYA YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRECEK

Konya’nın son 20 yılda kendi öz kaynaklarını kullanarak girişimci, yenilikçi ve çalışkan iş insanları ile Anadolu’nun parlayan yıldızı haline geldiğini belirten Gülvezir Korkmaz, Konyalı sanayici ve iş insanlarının her geçen gün yeni başarılarına şahit olmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti. Korkmaz ''Artık organize sanayi bölgelerine sığmıyor, yenilerini kuruyoruz. KONYAGİAD olarak da şehrimizin her alandaki yükselişine en güçlü katkıyı vermeye devam edeceğiz. ‘Birlikten kuvvet doğar’ düsturundan hareketle şehir ekonomisinin lokomotif kuruluşlarından biri olacağız.'' ifadelerini kullandı. MUHAMMED EMİN GÜLEÇ

Bakmadan Geçme