• Haberler
  • Spor
  • Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı: Bu süreci iyi değerlendirdik

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı: Bu süreci iyi değerlendirdik

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Tümosan Konyaspor'da teknik direktör Ali Çamdalı, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, 10 Ağustos Cumartesi günü oynayacakları ligin ilk maçı için hazırlıklarına devam ettiği Kayacık Tesisleri’nde, basın mensuplarıyla buluştu.


Çamdalı, Yoğun bir hazırlık dönemi geçirdikerini, 1 Temmuz’da başlayan hazırlık döneminin Pazartesi günü itibarıyla tamamlandığını belirterek, “Evimize döndüğümüz için mutluyuz. Kamplar zaman zaman yorucu geçiyor. Ancak bu hazırlık dönemi olmadan da sezona hazırlanamıyorsunuz. Bu süreci iyi değerlendirdik.” dedi. 
Teknik adam, hazırlık sürecinde takıma yeni dahil olan oyuncuların olduğunu, bugün itibarıyla 11.ve 12. transferleri yapan  Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ve yönetim kuruluna teşekkür etti.


Çamdalı, yeni transferlerle yeni bir sayfa açtıklarına vurgu yaparak, “Adaptasyon süreci kolay değil. Ancak hazırlık maçlarıyla iyi sinyaller aldığımızı söyleyebilirim. Güzel ve karakterli bir takım oluşturduğumuzu düşünüyorum Umarım bunun meyvesini sezon içerisinde alırız. Kasımpaşa deplasmanında ilk maçımıza çıkacağız. İnşallah oradan istediğimizi alıp mutlu bir şekilde döner ve sonraki maça hazırlanırız.” diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme