• Haberler
  • Spor
  • Konyaspor, elindeki değerlerden vazgeçebilir!

Konyaspor, elindeki değerlerden vazgeçebilir!

Daha önce UEFA tarafından 150 bin euro para cezası ile cezalandırılan yeşil-beyazlı ekip şimdi de Paul Jose M'Poku, Domagoj Pavicic ve Uche İkpeazu'nun alacaklarını ödememesi sebebiyle transfer yasağıyla karşılaşabilir.

Konyaspor, elindeki değerlerden vazgeçebilir!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYASPOR HABERLERİ: 2021-2022 sezonunda Konyaspor’da forma giyen Paul Jose M’Poku alacaklarını tahsil edemediği için konuyu UEFA’ya taşıdı. UEFA tarafından karara varılan davada, Konyaspor’un 2 hafta içerisinde M’Poku’nun 50 milyon TL’lik ödemesine karar verildi. Bu nedenle ekonomik olarak zorlu süreçten geçen yeşil beyazlılar ek kaynak veya sponsor bulamazsa Tümosan’dan gelecek olan tüm gelirlerini Paul Jose M’Poku’ya verecek. Konyaspor, elindeki değerlerden vazgeçebilir!

Paul Jose M’Poku davasını halletmesi durumunda, önüne Domagoj Pavicic ve Uche İkpeazu’nun dosyası olacak. Konyaspor, Bu iki futbolcunun da ödemelerini dava sonuçlanmadan önce yapmak zorunda. Konyaspor, elindeki değerlerden vazgeçebilir!

Öte yandan yine Konyaspor’un eski oyuncularından Zuta ve Amir'in transfer edildiği Zelezniçar kulübüne olan borçların ödenmemesi sebebiyle yeni sezonda futbolculara lisans çıkartamama tehlikesi ile karşılaşabilir. 800 milyon TL’nin üzerinde olduğu ifade edilen borç için kaynak arayışları sürüyor. Konyaspor, elindeki değerlerden vazgeçebilir!

YENİ SPONSOR BULUNMAZSA…
Anadolu Kartalı, Yeni sponsor veya maddi kaynak bulamaması durumunda elindeki kıymetli futbolcuları  Guilherme, Adil, Calvo, Bruno Paz ve Niko Rak’a gelecek olan teklifleri  değerlendirmeye alabilir. Elindeki Mücevherleri kaybetmek istemeyen yeşil beyazlı yöneticiler, kaynak arayışına devam ediyor. Kaynak bulamaması durumunda elindeki değerlerin birkaçından vazgeçmek zorunda kalacak. Anadolu Kartalı’nda  daha önceden Niko Rak ve Bruno Paz için kulübe ilgi kağıtları gelmişti. Calvo için ise Avrupa’dan teklif bekleniyor. 

RİZESPOR, GUİLHERME VE ADİL’DE ISRARCI 
İlhan Palut’un Rizespor’un başına geçmesiyle birlikte isimleri sık sık Rizespor’la anılan Adil ve Guilherme’nin gidişine yeşil ışık yakılabilir. Ekonomik olarak gelecek teklifleri değerlendirmek zorunda kalacak olan Konyaspor’da bu iki hafta çok kritik geçecek. 

KONYASPOR HABERLERİ - KONYASPOR TRANSFER HABERLERİ 

Yorumlar 1
Murat 11 Temmuz 2023 18:47

50 milyonluk borç nasıl oluyor

Bakmadan Geçme