• Haberler
  • Spor
  • Konyaspor'dan sponsorluk anlaşmasına ilişkin açıklama geldi!

Konyaspor'dan sponsorluk anlaşmasına ilişkin açıklama geldi!

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ve 2. Başkan Adem Bulut, taraftarlar ve basın mensuplarıyla stadyumda bulunan toplantı salonunda bir araya geldi.

Toplantıda, Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ve 2. Başkan Adem Bulut, Unilever ile yapılan sponsorluk anlaşmasına dair gelen tepkilere yanıt verdi.


Başkan Ömer Korkmaz, “Konyaspor belki anonim şirket olsa, yani bizim şirketimiz olsa sponsorluğu almayabilirdik. 2 buçuk milyon lira karşılığında birisi sponsor olsun dedik. Hiçbir sanayici destek vermedi. Fakat bu adamlara gittiğimizde rica, minnetle bir sponsorluk aldık.” ifadelerini kullandı.


Bireysel anlamda Gazze’ye hassasiyetlerinin olduğunun altını çizen Başkan Korkmaz, “Konyaspor’un her kuruşa ihtiyacı var. O kadar çabaya, emeğe rağmen halen faiz ödüyoruz. Şu an en büyük derdimiz faizi kurtarmak.” diyerek sözlerini noktaladı.


Konyaspor’un 2. Başkanı Adem Bulut, “Ne olursa olsun bizim için Gazze’yi görmemezlikten gelmek bizim için büyük bir ayıptır. Ben bu tepkileri anlayabiliyorum. Ama bunun sınırı aşmaması gerektiğinin tarafındayım. Unilever bizim tarafımızdan doğru olmayabilir belki ama Konyaspor açısından baktığımızda o dönemde bizim ihtiyacımız olan bir paraydı. Bizim onlardan bir talebimiz oldu onların bizden talebi olmadı.” diye konuştu.
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme