• Haberler
  • Spor
  • Konyaspor'da transfer çalışmaları devam ediyor

Konyaspor'da transfer çalışmaları devam ediyor

Konyaspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Forvet oyuncusu Bouly Sambou, İran Ligi'nden Gol Gohar'a kiralanırken, orta saha oyuncusu Niko Rak'ın transferi için görüşmeler sürüyor. Stoper transferi için de görüşmelerin devam ettiğini belirten Konyaspor Basın Sözcüsü Nuri Kaymak, 'Önümüzdeki 2-3 gün içinde spoter transferi netlik kazanacak' dedi.


Yeşil-beyazlı ekip, Sokol Cikalleshi ile yollarını ayırdıktan sonra Bouly Sambou’yu da kiralık olarak Gol Gohar’a gönderdi. Konyaspor, Niko Rak’ın da takımdan ayrılması için görüşmelere devam ediyor. Stoper pozisyonu için de yeni bir transferin 2-3 gün içinde tamamlanacağı belirtiliyor.

Konyaspor Basın Sözcüsü Nuri Kaymak, “Bouly Sambou’yu kiralık olarak gönderdik. Niko Rak’ın transferiyle ilgili görüşmelerimiz sürüyor. Stoper transferi birkaç gün içinde sonuçlanacak. Cumartesi günü oynayacağımız Kayserispor maçına yoğunlaştık. Avrupa’daki transfer döneminin bitmesinin ardından fırsat transferlerine bakacağız, ancak önceliğimiz stoper transferi” ifadelerini kullandı.

Bouly Sambou, yeşil-beyazlı forma ile çıktığı 10 maçta gol atma başarısı gösteremezken, Niko Rak 5 maçta 1 asist yaptı.
 

Bakmadan Geçme