• Haberler
  • Spor
  • Konyaspor, Beşiktaş Deplasmanında Galibiyet Peşinde

Konyaspor, Beşiktaş Deplasmanında Galibiyet Peşinde

Trendyol Süper Lig'in 9'uncu haftasında Konyaspor, yarın saat 16.00'da Tüpraş Stadyumu'nda Beşiktaş'a konuk olacak.

Ligde şu ana kadar 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 11 puan toplayan yeşil-beyazlı ekip, 8’inci sırada yer alıyor. Beşiktaş ise 5 galibiyet ve 2 beraberlik ile 17 puan toplayarak 3’üncü sırada bulunuyor.

SÜPER LİG'DE 47'NCİ BULUŞMA

Konyaspor, Beşiktaş ile Süper Lig’de 47’nci kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasındaki 46 maçta Konyaspor 6 galibiyet alırken, 14 karşılaşma beraberlikle tamamlandı. Beşiktaş ise bu süreçte 26 kez sahadan galip ayrıldı. Konyaspor, Beşiktaş filelerine 43 gol atarken, siyah-beyazlılar ise 84 golle karşılık verdi. Son karşılaşmada Beşiktaş, Konyaspor’u 2-0 mağlup etmişti.

ANADOLU KARTALI İSTANBUL'DA NAMAĞLUP

Yeşil-beyazlılar, İstanbul’da oynadığı son 4 Süper Lig maçında mağlubiyet yaşamadı. Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa ve Pendikspor’u yenen Konyaspor, Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Bu sezon da Kasımpaşa’yı deplasmanda 3-2 yenen Konyaspor, İstanbul’daki son mağlubiyetini 2023-2024 sezonunun 26’ncı haftasında Beşiktaş’a karşı 2-0’lık skorla almıştı.

MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU

Konyaspor’un Beşiktaş deplasmanındaki bu zorlu mücadelesini hakem Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam’ın yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Ali Can Alp üstlenecek. Dördüncü hakem ise Çağdaş Altay olacak.

Bakmadan Geçme