• Haberler
  • Konya
  • Konyalı öğretmen kütüphanelere kitaplarını bağışladı!

Konyalı öğretmen kütüphanelere kitaplarını bağışladı!

Konya'da görev yapan Eğitimci Yazar Şair Youtuber Araştırmacı Koleksiyoner Lütfi Şahin kütüphanelere kitaplarını bağışladığını söyledi.

Konyalı öğretmen kütüphanelere kitaplarını bağışladı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tarih boyunca mağaralar üzerine resimler çizip yazılar yazan insanlardan günümüze kadar hem bilimsel açıdan hem de sosyal açıdan birçok değişiklik meydana gelmiştir.

Artık insanlar bir şeyler okumak için mağaraları dolaşmak zorunda değil, ellerine aldıkları kitaplar ile birçok şeyi öğrenebilmektedirler.

Tarihin seyri içerisinde el yazması kitaplar vardı, artık yazılan şeyleri basan matbaalar da mevcut. İnsanlar yeter ki okumak istesinler, binlerce yazarın milyonlarca eserine rahatlıkla ulaşmaları artık mümkün.

Kütüphane kavramı da tarih boyunca insanların kitaplar okumasını sağlamak için kurulmuş mekanlardır. Her kütüphane de binlerce eser yer almakta ve okuyucularını bu kitaplar beklemektedir.

Eğitimci Yazar Şair Youtuber Araştırmacı Koleksiyoner Lütfi Şahin yenice yayımlanmış olan eseri Ne Bilim Ya adlı eserinden kütüphanelere bağış yaptığını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti:

“İlk olarak Cihanbeyli Halk Kütüphanesi’ne eserimden 5 adet verdim. Önümüzde ki haftalarda ülkemizde ki birçok halk kütüphanesine eserimden göndereceğim.”

Bakmadan Geçme