Konyalı Öğretmen Konferans Verecek!

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde öğretmenlik yapan Lütfi Şahin konferans verecek.

Konyalı Öğretmen Konferans Verecek!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya’da öğretmenlik yapan Lütfi Şahin “İnsanlar bir şeyler öğrenmek için eski zamanlarda kitaplardan ve öğretmenlerden faydalanıyorlardı. Günümüzde bunlara teknolojik aletlerde eklendi. Gerek web sitelerden gerekse de sosyal medyadan insanlar birçok bilgiye ulaşabilmektedir” dedi.

Şahin “Bilgiye ulaşmanın bir yöntemi de konusunda uzman insanların verdikleri konferanslardır. Günümüzde gerek üniversitelerde gerekse de birçok kamu ve özel kuruluşta konferanslar düzenlenmektedir” diye konuştu.

Eğitimci Yazar Şair Youtuber Araştırmacı Koleksiyoner Lütfi Şahin’de konferanslarına devam edeceğini belirterek şu sözlerle konuşmasını sürdürdü; “gençlere bir şeyler verebilmek manen bana çok büyük katkı sağlıyor. Bazı konferanslarımın konusu bağımlılık yapan maddelerin zararları, bazılarının ki kitap okumanın önemi gibi konular. Konferanslarım soru cevap şeklinde olup gençleri sıkmadan konunun bütünlüğü içerisinde konuşmalarımı sürdürüp konuşmamı bitiriyorum.” Şahin son olarak şunu ekledi; “bundan sonra da konferanslarıma devam edeceğim. Umarım halkıma faydalı olabilirim. 16 Ekim 2024 tarihinde Konya Cihanbeyli Erkek KYK Yurdu’nda kitap okumanın zeka gelişimine etkisi konusunda konferans vereceğim. Bundan sonra da konferanslarıma devam edeceğim.” Şeklinde konuştu. 

Bakmadan Geçme