Konyalı muhtar adayı kazanırsa Türkiye'de bir ilki gerçekleştirecek!

Konya'nın Işıklar Mahallesinde muhtar adayı olan Ali Çetinkaya, Türkiye'de eşine az rastlanan bir vaatte bulundu.  Çetinkaya, kazanması dahilinde 5 yıllık görevi sürecinde alacağı maaşın tamamını mahalledeki okullara bağışlayacağını dile getirdi. 

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Konyalı muhtar adayı kazanırsa Türkiye'de bir ilki gerçekleştirecek!

31 Mart Yerel Seçimlerine az bir süre kala muhtar adaylarının da çalışmaları devam ediyor.

Konya’nın merkez Selçuklu ilçesine bağlı Işıklar Mahallesinde aday olan Ali Çetinkaya, Türkiye’de eşi görülmemiş bir vaatte bulundu.

Çetinkaya, seçimi kazanması dahilinde 5 yıllık görev sürecinde alacağı maaşın tamamını mahalledeki okullara bağışlayacağını söylüyor.

Doğanın korunması gerektiğini düşünen muhtar adayı, ayrıca alacağı oy oranı kadar fidan dikeceğini belirtiyor. 

Konyalı muhtar adayı kazanırsa Türkiye'de bir ilki gerçekleştirecek!
“5 YIL BOYUNCA TÜM MAŞIMI BAĞIŞLAYACAĞIM”


Seçilmesi halinde maaşının tamamını her ay düzenli olarak bağışlayacağını dile getiren, Muhtar adayı Ali Çetinkaya, “Çocuklarımızdan böyle bir fikir aklıma geldi.

Örneğin benim çocuklarım da bu okulda okuyor. Sınıf arkadaşlarında veya arkadaşlarında öğlen yemeğinde bir simit alamayan çocuklar var.

Ben de muhtar adayı olup, tüm maaşımı mahallemizdeki yardıma muhtaç, çocuklara yardım edebilmek için aday oldum.

5 yıl boyunca tüm maşımı, okullardaki yardıma muhtaç çocuklara bağışlayacağım. Bir de her seçmenimiz için, Selçuklu Belediyesi’nin gösterdiği alana, bir fidan dikeceğim.

Işıklar Mahallesinin ormanını oluşturmayı amaçlıyorum. Ayrıca mahallemizdeki birlik ve kardeşliği sağlamayı amaçlıyorum. Yaptığım hizmetleri her ay sayfamda paylaşacağım.” diye konuştu. 

Konyalı muhtar adayı kazanırsa Türkiye'de bir ilki gerçekleştirecek!
“HİZMET YAPACAK İNSANLARA İHTİYACIMIZ VAR”

Muhtar adayı Ali Çetinkaya’nın vaatlerini değerlendiren Işıklar Mahallesi sakinleri ise, Çetinkaya’nın verdiği vaadi diğer adaylardan da beklediklerini ifade etti.

Hizmet yapacak adaya ihtiyaç duyduklarının altını çizen mahalleliler, “Çok güzel bir düşünce, farklı bir yaklaşımı var. Umarım başarılı olur. Hizmet yapacak insanlara ihtiyacımız var.

Eskiden bırakın iş yaptırmayı, muhtara ulaşmak bile zor oluyordu. Gelirinin okullara bağışlanması gayet sevindirici bir haber. Abimizin vaadi hizmet artı maaş bağışı.

Zor olacak ama iyi bir vaat.” ifadelerinde bulundu. 

Özel Haber
Yorumlar 1
Vural Demirbaş 29 Mart 2024 21:51

Bu ikinci olabilir ve takdir ederiz, ancak Halkapınar ilçesinde Ömer DEMİRBAŞ amcam 5 yıl maaşının tamamını mezarlık için bağışlamıştı

Bakmadan Geçme