• Haberler
  • Konya
  • Konyalı muhtar 40 yıldır mahallesi için çalışıyor!

Konyalı muhtar 40 yıldır mahallesi için çalışıyor!

Konya'nın Taşken ilçesinde 40 yıldır muhtarlık yapan Eyüp Bulut, 'Beni tarafsız muhtar seçtiler. İki dönem üst üste tarafsız bir muhtar oldum.' diyerek memnuniyetini dille getirdi. 

Konya’nın Taşken ilçesinde yaşayan Eyüp Bulut, Kecimen Mahallesi'nde 40 yıldır muhtarlık yapıyor. , nüfusun az olduğu mahallede muhtarlık yapmanın gurunu yaşayan Bulut, mahallesinde yaptığı hizmetlerle anılmak istiyor. Eyüp Bulut, “Beni tarafsız muhtar seçtiler. İki dönem üst üste tarafsız bir muhtar oldum.” diyerek memnuniyetini dille getirdi. 

Konyalı muhtar 40 yıldır mahallesi için çalışıyor!

“ONLAR BİZDEN BİZ ONLARDAN MEMNUNUZ”

Taşkent ilçesi Kecimen Mahallesi'nin 40 yıllık muhtarı olduğunu ifade eden Eyüp Bulut, “Beni tarafsız muhtar seçtiler. İki dönem üst üste tarafsız bir muhtar oldum. Yine tarafsızım, muhtarın tarafı olmaz biliyorsunuz.

Yakışmaz zaten. O zaman yol yoktu. Çok çileler çektim. Buraları mahkemeyle yol yaptırdım. Allah'a şükür bu dönemde 40 yılı geçiyor. Köyümden de gurur duyarım. Memnunum köyümden. Onlar bizden biz onlardan memnunuz” şeklinde konuştu.

Konyalı muhtar 40 yıldır mahallesi için çalışıyor!

“MİLLET BENİ SEVMESE BENİ MUHTAR SEÇMEZ”

Nüfusun az olduğunu belirten Eyüp Bulut, "Kışın 20 kişiye yakın kişi kalır. Yazın çoğalıyor. Hepsi Konya'ya giderler. Yazın çok olur. 50 - 60 kişi oluyoruz. Kışın böyle yani kimse yok. 235 seçmenimiz var.

Konyalı muhtar 40 yıldır mahallesi için çalışıyor!

Ona göre değerlendirin. Millet beni sevmese beni muhtar seçmez. Önemli olan bu zaten. Ben de köyümü çok seviyorum. Ben de sevmesem muhtar olmam. Köye de sahip lazım, ilgi lazım. Çoğu muhtarı kimse tanımaz. Önce köyü bileceksin, hizmetle anılacaksın” dedi.
 

Bakmadan Geçme