• Haberler
  • Asayiş
  • Konyalı acılı eşten şok iddia: Uyuturken, öldürdüler!

Konyalı acılı eşten şok iddia: Uyuturken, öldürdüler!

5 Ağustos tarihinde Konya'daki bir devlet hastanesine burun çatlağı ameliyatı için başvuran Melek Öztürk (22), anestezi işlemi sırasında fenalaşarak hayatını kaybetti. Ölümü sonrası şoka uğrayan birlikte yaşadığı dini nikahlı eşi Yücel Ceran, olayda ihmallerin olduğunu iddia ederek hastanenin 'doğal ölüm' açıklamasına isyan etti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Konyalı acılı eşten şok iddia: Uyuturken, öldürdüler!

Konya’nın Karatay ilçesine bağlı Karaaslan mahallesinde yaşayan 22 yaşındaki Melek Öztürk burnundaki çatlak nedeniyle bir devlet hastanesine ameliyat olmak için başvurdu.

5 Ağustos tarihinde yürüyerek girdiği hastanede anestezi işlemi sırasında fenalaşarak hayatını kaybetti. Öztürk’ün ölümü ile ilgili sağlık çalışanları “doğal ölüm” açıklamasında bulunurken, birlikte yaşadığı dini nikahlı eşi Yücel Ceran, şimdiye kadar Melek Öztürk’ün hiçbir sağlık probleminin olmadığını  aktararak,  anestezi işlemi sırasında ihmallerin olduğunu iddia etti.

Konyalı acılı eşten şok iddia: Uyuturken, öldürdüler!
“YOĞUN BAKIMDA KALDIĞINI SÖYLEYEREK BİZİ UYUTTULAR”

Hastanenin kendilerini oyaladığını ve hiçbir şey yokmuş gibi davrandığını iddia eden Yücel Ceran, “Eşim hastaneye girdiğinde hiçbir sağlık problemi yoktu. Anastezi sırasında ameliyata alınmadan kalbinin durduğunu belirttiler.

 Bir anda apar topar anjiyo aldıklarını, 3 sefer anjiyo olduğunu söylediler. Geç saatlere kadar kalbinin dinlenmesi için yoğun bakımda kaldığını söyleyerek bizi uyuttular.

Kalabalık olduğumuz için gece saat 4’e kadar bize hiçbir şey demediler. Gece saat 4’de kalbinin tekrar durduğunu ve kaybettiklerini vurguladılar. Hiçbir şey yokmuş gibi doğal ölüm yazarak bizi hastaneden gönderdiler. Hastanenin ihmali varsa bir şekilde cezalandırılması gerekiyor.” dedi.

Konyalı acılı eşten şok iddia: Uyuturken, öldürdüler!
“OĞLUM ODALARI DOLAŞIP ANNESİNİ ARIYOR”

2 yaşındaki çocuğu ile yalnız kalan baba C., oğlunun her yerde annesini aradığını belirtti. Acılı baba, eve girerken her yerde eşinin hayalinin olduğunu aktararak, “Şu an hiçbir şey yapamıyorum. Çocuk elimi bırakmıyor.

Tamamen şu an çaresizim. Bunu oğluma yansıtmamam mümkün değil. Elimden geldiği kadar gülüyorum, oynuyorum ama oğlum bir saat sonra gidip odaları dolaşıyor, annesinin oralarda olduğunu sanıyor.

Hiçbir şey bulamadığından dönüp geliyor ve bana soluksuzca sarılıyor. O an kendimizi dışarı atmak istiyoruz, evde duramıyoruz. Yemek yapmak istesek bile yapamıyoruz. Her şeyde o var. Mutfağa girdiğin zaman her şeyde onun kokusu, hayali var.” açıklamasında bulundu.

Konyalı acılı eşten şok iddia: Uyuturken, öldürdüler!

KONYA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLAMA YAPTI!

Konuyla ilgili yetkililerden yapılan açıklama da ise , “Ameliyat öncesi şahsın tüm anestezi tetikleri yapıldı. Her şey normal çıktı. Ancak anestezi sırasında çıkan komplikasyon nedeniyle hastanın kalbi durmuş ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılmamıştır.” ifadelerine yer verildi. Ayrıva Konya İl Sağlık Müdürlüğü, yaşanan olayda ihmal olup, olmadığını belirlemek amacıyla olaya ilişkin geniş çaplı soruşuturmanın başatıldığını aktardı. 
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme