• Haberler
  • Konya
  • Konya'yı hedef alan Tanju Özcan'a Altay'dan sert cevap!

Konya'yı hedef alan Tanju Özcan'a Altay'dan sert cevap!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, X medya hesabı üzerinden Konya'yı hedef gösteren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a sert bir dille cevap verdi. Altay, 'Bolu halkına olan saygımıza gölge düşürmeyin. Konya beden 5 numara büyük gelir.' dedi. 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, X medya hesabı üzerinden Konya’yı hedef gösteren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a sert bir dille cevap verdi. Altay, “Bolu halkına olan saygımıza gölge düşürmeyin. Konya beden 5 numara büyük gelir.” dedi.

Konya'yı hedef alan Tanju Özcan'a Altay'dan sert cevap!

Geçtiğimiz günlerde X medya hesabı üzerinden Konya ve Yozgat’ı hedef göstererek paylaşım yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay cevap verdi.

Tanju Özcan’a sert bir dille cevap veren, Uğur İbrahim Altay, polemik siyasetinin geçmişte kaldığını belirtti. Başkan Altay, “Bolu halkına olan saygımıza gölge düşürmeyin. Konya beden 5 numara büyük gelir.

Polemik siyasetiyle şehirdekiler bizim buralarda çok eskide kaldı. İzmarit toplamayı belediyecilik kabul eden vizyonunuza büyük gelmezse  

Katı Atık Düzenli Depolama ve Enerji Üretim Tesisleri 
⁠Atık Su Arıtma Tesisleri 
Mor Şebeke (Atık Su Geri Kazanım Tesisi) 
⁠Gürültü Bariyerleri 
⁠Dar Gelirli Aileler İçin Doğalgaz Dönüşüm Projesi 
⁠Sıfır Karbon Binalar 
⁠630 km Bisiklet 
Bisiklet Tramvayı gibi küçük projeyi görmek için Konya'ya gelin. 
⁠İleri Biyolojik Arıtma Tesisleri ⁠Sıfır Atık Uygulamaları ⁠GES Projeleri 
HES Projeleri 
⁠Tıbbi Atık Bertaraf Projesi 
⁠İklim Dostu Yeşil Binalar 
⁠Solar Kompost Tesisi 
⁠Karışık Belediye Atıklarından Enerji Üretim Tesisleri projelerimize hiç girmiyorum” diye yanıt verdi. 


“SİZİN BELEDİYE BAŞKANINIZA BENZEMEM”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın şunları paylaşmıştı: “Burası Yozgat değil, Konya değil kardeşim, atamazsın çöpünü!!!  

İlgili firmaya ve araç sahibine 14.407 TL ceza tebligatı gönderildi. Ben sizin belediye başkanınıza benzemem. Türkiye’nin en temiz şehrini kimseye kirlettirmem!!!”

Özel Haber

Bakmadan Geçme