Konya U 14 liginde heyecan devam ediyor!

U 14 ligi nefes kesiyor. Konya Amatör Küme U 14 Lig'inde 2.hafta karşılaşmaları oynandı.

Konya U 14 liginde heyecan devam ediyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

U 14 ligi nefes kesiyor. Konya Amatör Küme U 14 Lig’inde 2.hafta karşılaşmaları oynandı.

DUMLUPINAR’DA KASIRGA ESTİ: 4-0

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu U-14 Liginde 2.hafta tamamlandı. Zevkli ve çekişmeli geçen maçlar, mevsim normallerinin üstünde bir havada oynandı. Sıcak havaya rağmen, maç temposu yüksek olan karşılaşmalar nefes kesti. Karşılaşmanın hakemleri su molası vermeyi ihmal etmedi.

KASIRGASPOR: 4 KASIRGAGÜCÜ: 0

3 grupta toplam 36 takımın kıyasıya mücadele ettiği U-14 Liginde bu haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından biri Dumlupınar Sahasındaki Kasırgaspor – Kasırgagücü maçıydı. Bu maç öncesi aynı gruba dâhil Konya Yıldırımspor – Beyşehir Demirspor karşılaşması 1-1’lik skorla beraberlikle sonuçlandı.

C Grubunda, ilk haftayı 7-0’lık Telekomspor galibiyeti ile geçen Konya Kasırgaspor, ilk haftayı 4-1’lik Selçukspor galibiyeti ile tamamlamış Kasırgagücü ile Dumlupınar sahasında saat 14.30’da karşılaştı. İki takımında güzel bir oyun ortaya koyduğu karşılaşmayı 4-0 kazanan Kasırgaspor, puanını 6’ya yükseltirken, kadrosunda çoğunluğu bir alt yaş grubu ile oynayan Kasırgagücü ise 3 puanda kaldı.

Stat: Dumlupınar

Hakemler: Berkay Gönenir, Dilara Kendirciiri, Doğanhan Bülent Akdağ

Kasırgaspor: Sadullah, Tuncer, Melih Kaan, Metehan, İsmail, Berkay, Umut, Burhan, Yusuf, Ömer Faruk, Mahmut Enes, Kadir Buğra, Ahmet Emir, Ömer Çağatay, Berat, Mevlüt, Emirhan, İbrahim Kağan

Kasırgagücü: Mert Efe, Metehan, Yiğit, Kamil, Enes, Mehmet Ali, Muhammet Talha, Mehmet, Eren, Fevzi Furkan, Doruk, Ahmet Can, Yağız, Mehmet Emin, Emir, Necip, Mehmet Ali Yağcı

GOLLER: Dk.12 Burhan, Dk. 26 Mahmut Enes, Dk. 51 Ahmet Emir, Dk. 66 Tuncer ( Kasırgaspor)

Konya U 14 liginde heyecan devam ediyor!

Bakmadan Geçme