Konya polisi en güzel ihbarını aldı: 'Bizde taş yok, gül var'
Konya'da bulunan Erenden Sonra İyilik Hareketi Topluluğu, Konya polisinin 10 Nisan Polis Haftası'nı kutladı.
Konya’da bulunan Erenden Sonra İyilik Hareketi Topluluğu, 10 Nisan Polis Haftası’nın formalitede bir ihbarla kutladı.
Konya’nın merkez Zafer Meydanında yer alan Gedavet Parkı’nda toplanan Erenden Sonra İyilik Hareketi Topluluğu üyeleri, 112'yi arayarak, “bir gurup kişinin izinsiz yürüyüş yapacağı ihbarında bulundu.
POLİS EKİPLERİ BEKLENMEDİK SÜPRİZLE KARŞILAŞTI
İhbar sonrası olay yerine intikal eden çevik kuvvet, yunus ve trafik polisleri, beklenmedik bir sürprizle karşılaştı. Gedavet Parkı’nda polisleri bekleyen Erenden Sonra İyilik Hareketi Topluluğu üyeleri, ihbar yerine gelen polis ekiplerini görünce Türk Bayrağı açarak, polislere gül hediye etti. Polislere pasta ikramının da yapıldığı sürpriz ihbarda 10 Nisan Polis Haftası, “Biz de taş yok, gül var” sloganıyla kutlandı. Polislerin kısa süreli şaşkınlığı yerini mutluluğa bıraktı.
“BİZ HER ZAMAN POLİSİMİZİN YANINDAYIZ”
Düzenlenen etkinlik hakkında açıklama yapan Erenden Sonra İyilik Hareketi Topluluğu Başkanı Musa Sonuç, polislerin yanında olmak amacıyla böyle bir organizasyonda bulunduklarını ifade etti.
Başkan Sonuç, “Erenden Sonra İyilik Hareketi Topluluğu olarak, sürekli bu tür etkinlikleri yapıyoruz. Bugün de polislerimizin yanında olmak istedik. Bu karmaşık dönemde bir nebzede olsa da yanlarında olmak istedik. Etkinliğimizin adı; ‘Biz de taş yok, gül var’ o yüzden onlara gül hediye ettik. Biz her zaman polisimizin yanındayız. Vatandaş ve topluluk onlar için elimizden geleni yapıyoruz.” diye konuştu. Sürpriz etkinlik polislerin hareket üyelerine teşekkürü ile son buldu.
Bakmadan Geçme





