• Haberler
  • Konya
  • Konya Pancar seçimlerinde başkan belli oldu: İşte o isim!

Konya Pancar seçimlerinde başkan belli oldu: İşte o isim!

Konya Pancar'da 72'nci Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda zafer tekrardan Ramazan Erkoyuncu'nun oldu. Erkoyuncu, 25 bin çiftçinin oy kullandığı seçimde güven yeniledi. 

Konya Pancar seçimlerinde başkan belli oldu:  İşte o isim!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, Konya Pancar seçimlerinde bir kez daha başkan olarak seçildi.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından açıklama yapan Erkoyuncu; “Bana bu görevi tekrar layık gören değerli çiftçi kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum. Geçmişte sizi hiç mahçup etmedim, bundan sonrada asla mahçup etmem. Ömrümün son günlerinde bütün gücümle çalışacağım" dedi.

“DAHA ÇOK ÇALIŞMAK ZORUNDAYIM”


Erkoyuncu, söylemlerini şu şekilde devam ettirdi: "Sayı çok önemli değil. Ben asla buradan kibirle yürümem. Diğer aday arkadaşlara karşı kafamı dik kaldırmam. Benim kimseye karşı öyle bir tavrım yoktur.

Birileri benimle uğraştı cevap verdim. İrade gösterdiniz ben de o iradeye sadık kalmak zorundayım. Bana çok büyük teveccüh gösterdiniz. Bundan sonra daha çok çalışmak zorundayım.

Ömrümün son günlerinde, 4 yılımda bütün gücümle çalışacağım ve sizlere tertemiz borçsuz bir kurum bırakacağız. Hepinize çok teşekkür ederim, Allah razı olsun."

Yorumlar 2
Muammer 28 Temmuz 2024 15:02

Recep Başkana yakın 15 bin üyeyi siler, kendilerine yakın 15 bin yeni üye yazarlarsa bu sonucu zaten baştan hazırlamışlar ve ayarlamışlar demektir. Recep Başkan gezdi, anlattı kendisine düşeni fazlasıyla yaptı. Bundan sonrası onların bileceği iş.

Ahmet Demir 28 Temmuz 2024 14:17

Bu seçimin Anadolu insanına kurulmuş en büyük tuzak olduğunu düşünüyorum. Recep Başkanın çalışmalarını, emeğini, yatırımlarını, bir dünya markası yarattığını, birçok kişiye iş, aş, ekmek sağladığını bilen, yakından takip eden, tarımla uğraşan ve Recep Başkana yakın Pancar Kooperatifine üye olan 15 bin kişiye yakın çiftçileri haberi bile olmadan sessiz sedasız silmişler. Kendilerine yakın 12 bin küsür de üye yapmışlar. Bu plan onların yapacağı bir durum değil. Bir üst aklın olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla çiftçi, üretici, işçi, Konya’mız, memleketimiz ve ülkemiz kaybetti.

Bakmadan Geçme