Konya Mimarlık Festivali devam ediyor!

Mimarlar Odası Konya Şubesi'nin geleneksel hale getirdiği ve bu sene 7. sini düzenlediği Konya Mimarlık Festivali birbirinden renkli etkinliklerle devam ediyor.

Konya Mimarlık Festivali devam ediyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

5 Ekim’de The Circle mimarlık platformu ile gerçekleştirilen “Yeni Nesil Yeni Şehirler” paneli ile başlayan festival 7 Ekim’de Kültürpark’ta atölye ve sergiler yer aldı.  7. Konya Mimarlık Festivali kapsamında kentin çeşitli noktalarında yapılan etkinlikler göz dolduruyor.Konya Mimarlık Festivali devam ediyor!

Konya Mimarlık Merkezi olarak kullanılan Sille Subaşı Hamamı’nda 11 Ekim’de Enes Aluç, Enes Uyar, Mustafa Gökhan Aygör ve Mehmet Sefa Akbaba’nın yürütücülüğünde düzenlenen Ahşap Atölyesi ile akşamında hamam bahçesinde organize edilen Açık Hava Film Gösterimi mimarlardan oldukça ilgi gördü. Mimarlar Odası Konya Şube Başkanı Ahmet Övet kültürel mirasımızın güzel bir örneğini Mimarlık Merkezi haline getirerek üyelerle, öğrencilerle ve kentli ile mimarlık ve sanat ekseninde mekana yakışır nitelikte buluşmalar düzenlemeye devam edeceklerini ifade etti.

Konya Mimarlık Festivali devam ediyor!

12 Ekim Cumartesi Mimar Evi No15’te “Turgut Cansever Düşüncesinde Mimari Dönemlerin Kuruluşu” başlıklı söyleşi ise 7. Konya Mimarlık Festivali’nin bir diğer etkinliği oldu. 

Bakmadan Geçme