Konya mazlum coğrafyanın ümidi oldu!

Gazze'de aylardır yaşanan vahşete dünya devletlerinin sessizliği devam ederken Türkiye yine mazlum coğrafyaların ümidi oldu. Ribat İnsani Yardım Derneği 'nin 29 tırı Gazze'de…

Konya mazlum coğrafyanın ümidi oldu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İsrail’in vahşi saldırıları ile on binlerce çocuğa mezar olan Gazze’de 35 bine yakın insan hayatını kaybetti. Açlık ve susuzluk nedeniyle ölenlerin sayısı her geçen gün artarken İsrail’in işlediği insanlık suçlarına her geçen gün yenileri ekleniyor.

Konya mazlum coğrafyanın ümidi oldu!

Yaralar sarılmaya çalışılıyor

 Bir yandan üzerlerine yağan bombalarla bir yandan açlık ve susuzlukla savaşan Gazze’de Ribat İnsani Yardım Derneği’nin ulaştırdığı un gıda ve hjyen malzemelerinin bulunduğu 29 tırla Siyonist İsrail’in açtığı yaralar sarılmaya çalışılıyor.

"Gazze’nin yanında olacağız"

Saldırıların ilk günlerinden itibaren Gazze için seferber olduklarını ifade eden Ribat İnsani Yardım Derneği Başkanı Seyid Duman; “Dün de bugün de yarın da Gazze’nin yanında olacağız. Müslümanların bize emanet ettiği yardımları en hızlı şekilde Gazze’ye ulaştıracağız” dedi.

"12 yardım tırının daha Gazze’ye ulaşmak üzere"

12 yardım tırının daha Gazze’ye ulaşmak üzere olduğunu söyleyen Duman “ Dünya bu zulme sessiz kalsa da bir gün tarih bu yaşananların soykırım olduğunu söyleyecek dedi.

Ribat İnsani Yardım Derneği’nin Gazze yardımları Bölgenin nabzını tutan uluslararası basın yayın organlarına da geniş yer aldı.

Bakmadan Geçme