• Haberler
  • Konya
  • Konya'daki TOGG kullanıcıları bir araya geldi!

Konya'daki TOGG kullanıcıları bir araya geldi!

Konya TOGG Kullanıcıları Platformu, üyeleriyle düzenlediği yemekli buluşmada bir araya geldi.

Konya'daki TOGG kullanıcıları bir araya geldi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Programda birçok TOGG kullanıcısı yer alırken, Konya TOGG Kullanıcıları Platformu Sözcüsü Ali Koç, yaptığı konuşmada TOGG kullanıcılarına müjdeler verdi. Koç, konuşmasında TOGG’ un Konya’da mobil servis hizmeti vereceğini ve kısa süre içerisinde Konya’ya kalıcı bir servis açılacağının müjdesini paylaştı.

Konya TOGG Kullanıcıları Platformu, üyeleriyle Mahmut Sami Ramazanoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlenen yemekli bir buluşmada bir araya geldi. Birçok TOGG kullanıcısının katıldığı etkinlikte misafirlere Konya pilavı ikram edildi. Programda, TOGG kullanıcıları arasında Konya’ya servis açılışı ve diğer önemli konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Etkinlikte, araç aksesuarlarının satıldığı stantlar ve çeşitli aktiviteler de yer aldı. Programa TOGG kullanıcılarının yanı sıra AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer ve Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk katıldı.

Programda açılış konuşmasını yapan Konya TOGG Kullanıcıları Platformu Sözcüsü Ali Koç, TOGG tarafından Konya’ya açılması gereken servis için görüşmeler gerçekleştirdiklerini ifade etti. Koç, “ "Böyle güzel bir programı Türkiye’de ilk defa Konya’da gerçekleştiriyoruz. Ülkemizin yerli ve milli arabası TOGG üretime başladı ve Konya’mıza da geldi. Konyalı vatandaşlarımız TOGG’a büyük ilgi gösterdi ancak servis konusunda bölgesel sıkıntılar yaşıyoruz. TOGG’un Konya’da servisinin açılması ve sorunların giderilmesi için gerekli görüşmeleri gerçekleştirdik ve çalışmalar yaptık. Konya Ticaret Odamız ile bu çalışmayı tamamladık. TOGG yetkilileri ile görüştük, 2 aydır süren çalışmalarımız sonucunda olumlu geri dönüşler aldık.  BOSCH aracılığı ile Konya’ya açılması planlanan servis çalışmalarının yetersiz kalması sonucu TOGG yetkilileri bu plandan vazgeçti. Teslimat için Konya 2026 veya 2027 yılına programlanmıştı, dolayısıyla servisin öncelikle açılması ve teslimatın Konya’dan yapılması için yaptığımız çalışmalara TOGG olumlu yanıt verdi. Çalışmalarımız sonucu, önümüzdeki kısa süre içerisinde Konya’ya TOGG servisi açılacak, TOGG teslimatı Konya’da yapılacak ve 10 gün içerisinde haftada 2 gün olmak üzere TOGG mobil servisi Konya’da hizmet verecek" diye konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Konya TOGG Kullanıcıları Platformu'nun düzenlediği yemekli buluşmada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin yerli otomobili TOGG hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Özer, "Bizler, ülke olarak her şeyiyle bize ait bir otomobil markasının olmasını hayal ettik. Bunu Devrim Arabasıyla biraz yaklaşmıştık ama maalesef başarılı olamadık. TOGG, bizim hayallerimizi gerçekleştiren bir proje oldu. TOGG ilk ortaya çıktığında olumsuz eleştiriler ve karamsar bir tablo vardı ama hamdolsun bugün gerçekten Türkiye’nin her köşesinde TOGG görmek mümkün hale geldi. TOGG fabrikası inanılmaz bir fabrika. Fabrika hem teknolojisiyle hem de organizasyonuyla gerçekten dünya ile rekabet edebilecek son derece modern bir fabrika. Konya’ya servis açılması konusunda gerekli görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Çok şükür çalışmalarımız karşılık buldu. Konya’ya mobil servis hizmeti sunulacak. Ve daha sonra da yapılacak çalışmalar ile birlikte Konya’ya servis kazandırılacak” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme