• Haberler
  • Konya
  • Konya'daki dünür cinayetinde yeni gelişme yaşandı!

Konya'daki dünür cinayetinde yeni gelişme yaşandı!

Konya'da yaşanan silahlı kavgada dünürlerini öldüren şüpheli ile oğlu çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Cumartesi günü Konya'nın Çumra ilçesinde İzzetbey Mahallesi 72417. Sokak Semerkant Sitesi'nde yaşandı. İddiaya göre, gelin M.Ü. isimli şahıs, eşi ile yaşadığı sorunlardan dolayı evi terk etti. Daha sonra gelin, annesi ve dayısı ile adrese gelerek eşyalarını almak istedi. Bunun üzerine dünürler arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi neticesinde damadın babası H.İ.Ü., (60) tabancayla dünürü olan gelininin annesi Şadiye Aydın ve gelinin dayısı Selahattin Boz'u vurdu. 

Yaşanan olayın ardından polis ekiplerince gözaltına alınan H.İ.Ü. ve oğlu, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakimiyet Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme