Konya dahil 9 ilde düzenlenen eylemlerde 343 şüpheli yakalandı
Konya dahil 9 ilde dün gece düzenlenen eylemlerde 343 şüpheli yakalandı. Konuyla ilgili, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: 'Toplumsal düzeni bozmaya, milletimizin huzurunu ve güvenliğini tehdit etmeye, kargaşa ve provokasyon peşinde koşanlara asla fırsat verilmeyecek, kesinlikle göz yumulmayacaktır' ifadelerini kullandı.
9 ilde dün gece düzenlenen eylemlerde 343 şüpheli yakalandı.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,
"İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen İstanbul Büyükşehir Belediyesi soruşturması ile ilgili dün gece İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Çanakkale, Eskişehir, Konya ve Edirne'de meydana gelen eylemlerde 343 şüpheli yakalandı." dedi.
Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:
"İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen İstanbul Büyükşehir Belediyesi soruşturması ile ilgili dün gece İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Çanakkale, Eskişehir, Konya ve Edirne'de meydana gelen eylemlerde 343 şüpheli yakalandı. Toplumsal düzeni bozmaya, milletimizin huzurunu ve güvenliğini tehdit etmeye, kargaşa ve provokasyon peşinde koşanlara asla fırsat verilmeyecek, kesinlikle göz yumulmayacaktır. Huzur ve güvenliğimizin teminatı olan polislerimiz gece gündüz demeden görevlerinin başındalar."
Bakmadan Geçme





