• Haberler
  • Asayiş
  • Konya'da Zafer Meydanı karıştı: Polis ve vatandaşlar birbirine girdi! 

Konya'da Zafer Meydanı karıştı: Polis ve vatandaşlar birbirine girdi! 

Konya'da bir vatandaş ile otobüs şoförü arasında çıkan tartışma arbedeye öndü. Arbede sonrası olayı izleyen vatandaşlar ile polisler arasında tartışma çıktı. Ayrıca polis ekipleri olay yerindeki arbedeyi görüntülemeye çalışan basın mensuplarına engel olmaya çalıştı. 

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Konya'da Zafer Meydanı karıştı: Polis ve vatandaşlar birbirine girdi! 

Edinilen bilgilere göre; Konya Zafer Meydanı’nda saat 16.00 sıralarında, seyir halindeki bir belediye otobüsünün şoförü ile bir genç yolcu arasında sebebi henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. 


Çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Yolcu ile otobüs şoförü arasındaki kavga otobüsün dışına taştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine aralarında çevik kuvvet ekiplerinin de bulunduğu çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Emniyet mensupları, kavga eden ikiliye müdahale ederek, arbedeyi sonlandırdı.

Konya'da Zafer Meydanı karıştı: Polis ve vatandaşlar birbirine girdi! 

POLİSİN OLAYI İZLEYEN VATANDAŞLARA TEPKİSİ SERT OLDU!

Ancak bu sefer de polis ekipleri ile olayı izleyen vatandaşlar arasında tartışma yaşandı. Ekipler, kavgayı izleyen vatandaşları itince olanlar oldu ve Zafer Meydanı bir anda karıştı.

Polis ekiplerinin   sert müdahalesine tepki gösteren vatandaşlar, vücutlarının bazı yerlerinde darp izi oluştuğunu aktardı.

"DARP RAPORU ALIP ŞİKAYETÇİ OLACAĞIZ"

Polisler hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını ifade eden bir vatandaş, tepkisini şu sözlerle dille getirdi: “Biz esnafız ve olayı merak edip, buraya geldik.

Devlet vatandaşına böyle davranamaz benim kolum yaralı. Bu belirtmeme rağmen kolumu sıktılar. Abilerimin de vücudunun çeşitli yerlerinde darp izleri oluştu. Darp raporu alıp şikayetçi olacağız.” 

Konya'da Zafer Meydanı karıştı: Polis ve vatandaşlar birbirine girdi! 

POLİSTEN BASIN MENSUPLARINA DA MÜDAHALE 

Ayrıca polis ekipleri olay yerinde yaşanılanları görüntülemek isteyen basın mensuplarını engellemeye çalıştı. Bir polis memuru, görüntü almaya çalışan basın mensubunun koluna girerek, kamerasına el koymaya çalıştı. Basın mensuplarının tepkisi üzerine polis memuru geri adım attı. Daha sonra gergin kalabalık olaysız bir şekilde dağıldı. 
 

Özel Haber
Yorumlar 1
İbrahim 28 Haziran 2024 22:00

Polis sonuna kadar haklı.

Bakmadan Geçme