Konya'da Yürüyüş Etkinliği Başlıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Konya'da Yürüyoruz' etkinliği, doğayla iç içe vakit geçirmek ve sağlıklı bir yaşam için ideal fırsatlar sunuyor. İşte etkinlik tarihleri ve rotalar...

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Konya’da Yürüyoruz” etkinliği, doğayla iç içe vakit geçirmek ve sağlıklı bir yaşam için ideal fırsatlar sunuyor.

Bu keyifli etkinlik, Konya’nın birbirinden güzel rotalarında katılımcılara yürüyüş imkanı tanıyor. Doğa severler ve spor tutkunları için özel olarak planlanan yürüyüşler, farklı tarihlerde ve rotalarda gerçekleştirilecek.

Etkinlik Tarihleri ve Rotalar:

20 Ekim: Bozkır
27 Ekim: Ilgın Balkı
3 Kasım: Taşkent
10 Kasım: Beyşehir Damlapınar

Kayıt ve Bilgi

Katılımın sınırlı olduğu bu etkinliğe kayıtlar 14 Ekim saat 10:00 itibariyle başlıyor. Yürüyüşe katılmak isteyenler, sporkonya.com.tr adresinden kayıt yaptırabilirler. Daha fazla bilgi almak isteyenler için Konya Büyükşehir Belediyesi’nin 444 55 42 (Dahili: 3825) numaralı hattı hizmet veriyor.

Konya’da Yürüyoruz etkinliği, doğayla iç içe vakit geçirmek isteyen herkesi bekliyor. Sağlıklı ve keyifli bir yürüyüş deneyimi için siz de yerinizi ayırtın!

Özel Haber

Bakmadan Geçme