• Haberler
  • Konya
  • Konya'da Yol Çalışması: Trafikte Alternatif Güzergahlar Kullanılacak

Konya'da Yol Çalışması: Trafikte Alternatif Güzergahlar Kullanılacak

Konya Büyükşehir Belediyesi, 4 Eylül Çarşamba günü Çevreyolu Caddesi ile Şefikcan Caddesi birleşimi noktasından başlayarak, Çevreyolu Caddesi ile Boyalı Sokak birleşiminde, Otogar'a gidiş istikametinde yol bakım ve onarım çalışması yapılacağını duyurdu. Çalışmalar, gece 00.30 ile sabah 07.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi, 4 Ağustos Çarşamba günü Çevreyolu Caddesi ile Şefikcan Caddesi birleşimi noktasından başlayarak, Çevreyolu Caddesi ile Boyalı Sokak birleşiminde, Otogar’a gidiş istikametinde yol bakım ve onarım çalışması yapılacağını duyurdu. Çalışmalar, gece 00.30 ile sabah 07.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Bu süre zarfında belirtilen güzergah, araç trafiğine kapatılacak. Belediye, sürücülerin bu sürede alternatif güzergahları kullanmalarını ve trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını tavsiye etti. Çalışmaların trafik yoğunluğunu etkilememesi için gece saatlerinde yapılacağı belirtilirken, sürücülerin dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme