Konya'da Yıldızlar Geçidi: Eylül-Kasım Aylarında Büyük Konserler!

Konya, müzikseverler için dolu dolu bir konser programı ile sonbaharı karşılamaya hazırlanıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek birbirinden ünlü sanatçıların konserleri, Eylül, Ekim ve Kasım aylarında şehre müzik şöleni getirecek.

Konya, müzikseverler için dolu dolu bir konser programı ile sonbaharı karşılamaya hazırlanıyor. Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek birbirinden ünlü sanatçıların konserleri, Eylül, Ekim ve Kasım aylarında şehre müzik şöleni getirecek.

Takvim, 25 Eylül 2024 tarihinde pop müziğin sevilen ismi Yalın ile başlıyor. Saat 21.00’de sahne alacak olan Yalın, hit şarkılarıyla hayranlarını coşturacak.

Yalın

Ardından 28 Eylül 2024’te, rock müziğin güçlü temsilcisi Manga sahnede olacak. Enerjik performanslarıyla tanınan grup, saat 21.00’de Selçuklu Kongre Merkezi’ni sallayacak.

Manga

Ekim ayına geçildiğinde, 02 Ekim 2024’te Hakan Altun, 21.00’de sahne alarak duygu yüklü şarkılarıyla dinleyicilere unutulmaz bir akşam yaşatacak.

Hakan Altun

16 Ekim 2024’te ise alternatif müziğin yükselen isimlerinden Mert Demir sahneye çıkacak. Mert Demir, 21.00’de başlayacak konseriyle farklı tarzı ve özgün şarkılarıyla dikkatleri üzerine çekecek.

Mert Demir

Son olarak, 01 Kasım 2024’te Türk halk müziğinin dev ismi Musa Eroğlu, saat 20.00’de sevenleriyle buluşacak. Anadolu ezgilerini ve türküleri Konya’da yankılatacak olan Eroğlu, dinleyicilerine kültürel bir ziyafet sunacak.

Musa Eroğlu

Konya bu sonbahar müziğe doyacak!

Özel Haber

Bakmadan Geçme