• Haberler
  • Konya
  • Konya'da Yağışlardan Sonra Ortaya Çıkan Altyapı Yetersizliği Vatandaşları İsyan Ettirdi!

Konya'da Yağışlardan Sonra Ortaya Çıkan Altyapı Yetersizliği Vatandaşları İsyan Ettirdi!

Konya'da geçtiğimiz günlerde etkili olan yağışlardan sonra Meram'ın bazı mahallelerinde alt yapı yetersizliğinden dolayı yollarda bozulmalar oluştu.

Konya’da Aralık ayıyla birlikte yağışlı hava etkisini hissettirirken, mahallelerde alt yapı yetersizliği görülmeye başlandı. Meram’ın bazı mahallerinde yağmur sonrası yollarda çamur ve bozulmalar görülürken, bölge insanından da tepki geldi. Yolların çamurdan geçilmediğine değinen vatandaşlardan biri, mahalle yollarındaki çakıl yetersizliğine dikkat çekti.

Konya'da yağışlardan sonra alt yapı yetersizliği görüldü: Vatandaşlar isyan etti!

“HANGİ DEVİRDE YAŞIYORUZ BİLMEM”

Konya’da sonbahar mevsimiyle birlikte başlayan yağışlı havalar, Aralık ayıyla birlikte etkisini artırmaya başladı. Yağışlardan sonra bazı mahale ve sokak yollarında bozulmalar görüldü. Meram’ın Bahçeşehir Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlardan gelen ihbara göre, yağışlardan sonra yolların çamura teslim olduğu ifade edildi. Konuyla ilgili Hakimiyet.com’a gelen ihbarda şunlar vurgulandı: “Yollarımız çamur çocuklarımız rezil hangi devirde yaşıyoruz bilmem bi çakıl dökülse hayrına duacı oluruz bıktık iyice Allah rızası için başkanım. Bahçeşehir Mahallesi Alanyurt SK. No 345” 
 

Bakmadan Geçme