Konya'da Valilik uyardı: Tedbirli olun!

Konya Valiliği, son günlerde yükselen hava sıcaklığına karşı vatandaşların dikkatli olması için uyarıda bulundu. Valilik açıklamasında, 'Günün en sıcak saatleri olan 11.00 ila 16.00 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları hususunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.' dedi. 


Konya Valiliği, son günlerde yükselen hava sıcaklığına karşı vatandaşların dikkatli olması için uyarıda bulundu. Valilik açıklamasında, “Günün en sıcak saatleri olan 11.00 ila 16.00 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları hususunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.” dedi. 

Konya'da Valilik uyardı: Tedbirli olun!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Konya’da hava sıcaklığının daha da artacağını duyurduktan sonra, Konya Valiliği’nden tedbirli olunması yönünde uyarı geldi.

Vatandaşların açık alanlarda bulunmamaları hakkında uyarı yapan Konya Valiliği, "Yüksek seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün

en sıcak saatleri olan 11.00 ila 16.00 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları hususunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir." ifadelerinde bulundu. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme