• Haberler
  • Konya
  • Konya'da uyuşturucu hapla yakalanan avukatın arabasında yapılan arama görüntüleri: İlk kez ve sadece Hakimiyet.com'da

Konya'da uyuşturucu hapla yakalanan avukatın arabasında yapılan arama görüntüleri: İlk kez ve sadece Hakimiyet.com'da

Konya'da 26 bin adet uyuşturucu hap ile yakalanan avukatın arabasında yapılan narkotik arama çalışmalarının görüntülerine  ilk kez ve sadece Hakimiyet.com ulaştı. İşte o görüntüler...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Konya'da uyuşturucu hapla yakalanan avukatın arabasında yapılan arama görüntüleri: İlk kez ve sadece Hakimiyet.com'da

Konya'da 26 bin adet uyuşturucu hap ile yakalanan avukatın arabasında yapılan narkotik arama çalışmalarının görüntülerine  ilk kez ve sadece Hakimiyet.com ulaştı.

4 aydır teknik ve fiziki takibe alınan avukatın aracında yapılan aramalarda bagaj bölümünde koli içerisinde ve torpido gözünde bulunan el çantasında binlerce uyuşturucu sentetik hap bulundu.

Gözaltına alınan avukat poliste alınan ilk ifadesinde uyuşturucunun kendisine ait olmadığını ve aracına nasıl yerleştirildiğini bilmediğini iddia etti. Fakat savcılıkça alınan ifadesinin ardından tutuklanma talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edilen avukat daha sonra verdiği ilk ifadesini değiştirdi.

Uyuşturucunun kendisine ait olduğunu ve etkin pişmanlık yasasından yararlanmak istediğini ifade etti. Mahkeme tarafından tutuklanan avukat Konya kapalı E tipi cezaevine konuldu.

Zafer Samancı / Nazrin Malikova

Bakmadan Geçme